IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво крият знаците на зодиака? (II част)

18 август 2017 14 00

Всеки зодиакален знак има своята „ахилесова пета“

Снимка: pexels

Снимка: pexels

Всеки има своята „ахилесова пета“. Вече ви представихме какви тайни пази всеки от първите шест знака от зодиака, вижте и за останалите.

ВЕЗНИ

Много тежко преживяват своята неспособност да правят избори. Да има връзки с няколко души едновременно, е точно в стила на Везни. Така че ако искате да разкарате Везни от живота си, просто му дайте да избира от няколко възможности – нека се мъчи. А вие наблюдавайте.

СКОРПИОН

Никога няма да покажат своята болка. Това е единственият знак на зодиака, при който дори тъмната страна изглежда достойно. Те могат да ви измъчват със своето безразличие, майсторски да игнорират вашето съществуване, дори да подпишат несъществуваща петиция да бъдете заточени някъде – но вие няма да разберете, че в крайна сметка ви обожават.

СТРЕЛЕЦ

Няма да признаят, че имат какво да крият. А всъщност едва ли някой друг има повече „скелети в гардероба“ от Стрелец, и едва ли има някой друг, който толкова страстно да отрича това. Намерете му един недостатък и му го кажете – и след това се оттеглете – по-добре ще е. Репутацията на Стрелец е кристално чиста, вие – не.

КОЗИРОГ

Няма да признае никога, че се нуждае от помощ понякога и че тя е много важна за психическия му комфорт. Добре е да сте наблизо и да наблюдавате Козирог – ако стане твърде мълчалив, значи вече има бъг в системата и трябва да се намесите. Козирозите са наистина издръжливи, но когато се сриват, могат да бъдат опасни.

ВОДОЛЕЙ

Ще забравят да ви кажат, че всичко, което толкова ви харесва у тях, е измислено от Водолей. Не, те не ви лъжат, просто искат всичко около тях да е красиво и интересно... и си го доизмислят.

РИБИ

Изглеждат толкова вглъбени във вътрешния си мир, летят наяве и насън, а всъщност каквото и да говорим с Риби, говорим за пари. Да, те трябва да мислят за тях, иначе не биха оцелели. Сега си помислете с чии пари ще купите бутилка вино, за да можете да си приказвате за смисъла на живота с Риби.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари