IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 август

20 август 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Дайте воля на чувствата си. Споделете ги искрено. Както положителните, така и отрицателните. Ако събеседниците са ви достатъчно близки те ще ви разберат. Ако не ви разберат, значи е по-добре да прекратите отношенията си. В случай, че сте решили да усвоите нещо ново, то направете го под подходящо ръководство.

Телец

Отделете време за родителите си или по-възрастни роднини. Ще се убедите, че не е било напразно. Обсъждайки проблемите си с тях ще можете да се възползвате от опита им. Не е изключено да получите полезен подарък.

Близнаци

Ако се занимавате с нещо ново и непознато, то полезната тактика ще е да заложите на личните си умения и таланти. Може да допуснете грешки, но отговорността ще си е изцяло ваша и няма да предизвика конфликти. При всички случаи отделете време за събиране и обобщаване на необходимата ви информация.

Рак

Разговор с близък ще ви насочи към причините за преживяна преди време неприятност. Ще свържете логически фактите и ще се сетите кой или какво ви е попречило да реализирате замислите си. На преден план може да излезе въпрос, свързан с чуждо имущество.

Лъв

Ще ви поискат сметка за неизпълнено обещание или недовършена задача. Вие знаете какви са причините, опитайте се да ги обсъдите в спокойна обстановка и да предоговорите позициите си. Не се съмнявайте в собствените способности, а в чуждите внушения.

Дева

Използвайте и малкото свободно време, с което разполагате конструктивно. Анализирайте изминалите събития и си създайте ясен график за предстоящите. Връзката минало-бъдеще ще ви помогне да прецените дали не е време да се върнете към „стари теми“, да ги довършите или усъвършенствате.

Везни

Доверете се на приятелите, които ще ви поканят да споделите с тях импровизирано пътешествие. Не отказвайте, не се опасявайте от изненадите, защото ще са приятни. Ще се запознаете с представители на друг етнос или култура, а преживяванията ще са екзотични.

Скорпион

Систематизирайте целите си и помислете за причините, които не са ви позволили да реализирате част от тях. Преценката ви за част от обективните обстоятелства е илюзорна. Възприемате враждебно личности, от чиято помощ бихте могли да се възползвате. Не е късно да направите съответните корекции в поведението си.

Стрелец

Неформална среща с непознати, присъстващи в широка компания ще ви накара да се замислите за квалификацията си и за възможностите да я повишите. Прегледайте всички отправени оферти, но не бързайте с окончателното си решение. Романтичните отношения ще ви доставят истинско удоволствие.

Козирог

Използвайте този ден за възстановяване на енергетиката, възстановяване на силите и укрепване на здравето си. Излезте сред природата, осигурете си предпочитана, при това камерна компания. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и високи децибели.

Водолей

Общителни сте и имате нужда от сътрудничество. Едва ли ще се занимавате с някакви сериозни дейности, но при всички случаи ще имате възможност да ги обсъдите с личности, чието мнение ви интересува. Може да не стигнете до окончателни заключения, но поне ще си изградите ясна тактика за действие.

Риби

В рамките на обичайните си занимания ще се убедите колко много близките разчитат на вас и във физически, и в духовен аспект. Включете се в задачите им както и доколкото ви е възможно. Дори присъствието ви ще е достатъчно, за да ги окуражи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари