IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 август

21 август 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В рамките на ежедневните ви задължения се опитвайте да съчетаете своите действия с тези на околните и да им съдействате доколкото ви е възможно. Старанието ви ще бъде забелязано, високо оценено даже и с материални стимули. Ще получите добри новини отдалече.

Телец

Поне една от задачите ви ще е доста странна и неясна. Обезпечете си актуална информация преди да стартирате и се опитайте да я съчетаете с натрупания до момента опит. Разговор с приятел ще ви върне в спомените.

Близнаци

Домашните въпроси ще се окажат по-спешни от служебните. Не се опитвайте да се занимавате с няколко неща едновременно. Логичното мислене и последователните действия са залог за успех. Близките ще имат основания да се гордеят с вас.

Рак

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Лъв

Както физическото, така и емоционалното ви състояние са стабилни. В състояние сте да общувате открито и да координирате работата си на различни нива. Отделете време за спортни занимания, ще ви разтоварят от интелектуалното напрежение.

Дева

В състояние сте да се концентрирате и да се справите с казуси, които преди време сте отложили, защото са ви изглеждали доста сложни. Резултатите ви ще направят впечатление, но не забравяйте, че това е „нож с две остриета“.

Везни

Ще разкриете някаква лична тайна или причината за събитие, което ви е озадачило. Ще се наложи да направите лека корекция на плановете си и да действате индиректно. Проявете самостоятелност и умерена инициатива.

Скорпион

Възможностите за професионален напредък са напълно реални и от вас зависи дали ще ги използвате. Изкачването към върха може и да не ви затрудни, но стабилизирането на позициите ще се окаже сериозна задача.

Стрелец

Следвайте принципите си. Контактите с нови колеги или партньори ще са интензивни. Запознайте се обстойно с позициите им преди да си изградите тактика за съвместни действия и я променяйте само в краен случай.

Козирог

Ще ви е необходима допълнителна информация, за да се справите с днешните предизвикателства. Използвайте само утвърдени източници, не залагайте на случайността. Не поемайте отговорност за чуждо имущество.

Водолей

Разполагате с достатъчно знания и умения, за да се справите с конкуренцията. Слабото ви звено е прекалената доверчивост. Не е препоръчително да обсъждате плановете си, ако реализацията им зависи само от вас.

Риби

Променяйте заниманията си последователно, за да избегнете усещането за отегчение. Търсете съдействие за решения, в които не сте съвсем сигурни. Разчитайте на подкрепата на близките си, няма да ви подведат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари