IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 август

22 август 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действайте самостоятелно. Ще ви хрумнат нови решения на стари затруднения. Осигурете си възможност за физическа активност. Може да „пробиете“ в дейности, свързани с официални институции, но ако не сте припрени и реагирате спокойно на безкрайните им протакания.

Телец

Склонни сте да мислите за миналото, да се потапяте в спомени и то такива, които са свързани с любовните ви емоции. Ако нямате постоянен партньор ситуацията може да ви натъжи, но за обвързаните представители на вашия знак е препоръчително в свободното си време да са у дома с близките, където ще се чувстват най-сигурни.

Близнаци

Податливи сте на влияние и може да ви е трудно да контролирате реакциите си, особено ако околните обсъждат работата и поведението ви. Не приемайте разговорите им прекалено на сериозно. Няма смисъл да си вгорчавате деня заради чужди моментни настроения.

Рак

Прекалено сте сантиментални, а едновременно с това и мнителни. Лоша комбинация, защото вместо да се забавлявате и да се наслаждавате на времето, прекарано в компанията на любимите ви хора, вие сте много по-склонни да давате ухо на клюки и да обсъждате лични казуси, в чиято истинност изобщо не сте сигурни.

Лъв

Енергетиката ви е леко нестабилна поради оттеглянето на Слънцето от вашия знак, но за сметка на това творческият ви потенциал е силен. Може да предприемете някои реформи, свързани с благоустройството на работното място или дома. Постарайте се да прецените реално финансовите си възможности и да се съберете в наличния бюджет.

Дева

Концентрация не ви липсва, но сте прекалено прецизни. Вторачвате се в дреболии и ще се получи така, че „заради победа в битката ще изгубите войната“. Много по-важно е да презентирате работата си като цяло, отколкото да коригирате незначителни грешки, които едва ли някой би забелязал.

Везни

В емоционален план имате нужда от подкрепа, но в чисто физически е желателно да ограничите контактите и да обмисляте плановете и действията си самостоятелно. Не разчитайте на непознати. Не само ще ви подведат, но и може да станете жертва на измама, причиняваща материални загуби.

Скорпион

Старателната работа и дисциплинирани действия ще получат висока оценка. Спазвайте правилата и не навлизайте в чужда територия. Опитайте се да съчетаете въображението с натрупания опит. Резултатът няма да ви разочарова.

Стрелец

Ако искате да успеете, то разчитайте само на себе си. Конкретизирайте целта, създайте си оптимална организация на времето, мислете непрекъснато за професионалното си ниво и си набавяйте нужната информация в оперативен порядък. Самообучението, дори „в крачка“ винаги дава добър ефект.

Козирог

Енергетиката ви е стабилна, работоспособни сте и в състояние да координирате действията, когато сте в екип, но сте и прекалено честолюбиви. Дори дребна забележка може да ви развали настроението. Реагирайте с чувство за хумор на случки, които ви изглеждат мрачни. Незначителни са.

Водолей

Привлекателни сте и приковавате вниманието към себе си. Удобен момент да обсъдите с подходящи събеседници авангардните си идеи. Ще получите нужната ви подкрепа, независимо, че предложенията ви може да звучат леко ексцентрично.

Риби

Съзнанието и подсъзнанието ви работят в хармония. В състояние сте да разкриете взаимовръзката между процесите и явленията самостоятелно, по пътя на интуицията. Не споделяйте заключенията си, а наблюдавайте събитията около себе си. Те ще потвърдят верността на изводите ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари