IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 август

23 август 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с обстоятелствата. Вероятно ще се наложи да промените по някакъв начин динамичния си стереотип. Приемете спокойно факта, че трябва да „прескочите“ някои навици и се възползвайте от шансовете, които ви дава случайността.

Телец

За да подредите правилно стратегическите си задачи е необходимо да мислите „по-разчупено“. Затрудненията ще са повече от обикновено, ще ви трябва въображение и нови похвати на работа. Част от тях ще са свързани със стари грешки, които имате възможност да отстраните.

Близнаци

Денят може да започне с неприятни новини, които да ви извадят от строя за известно време. Мислете прагматично, водещ мотив за решенията ви трябва да е финансовото състояние. Не прекратявайте стари връзки заради новите си увлечения.

Рак

Партньорските отношения са нестабилни. Както деловите, така и личните връзки може да предизвикат тревоги, разочарования. Опитайте се да анализирате действията на събеседниците отчитайки материалните, а не емоционалните резултати.

Лъв

Поне една от вече довършените ви задачи ще претърпи изменения. Приемете го като добър знак. Не е изключено да разширите дейността си или да ви включат в екип за изпълнение на краткосрочен проект. Колкото по-бързо се адаптирате, толкова по-добре.

Дева

Слънцето навлиза във вашия знак и се отразява положително на енергийното и емоционалното ви състояние. Погрижете се за духовните си нужди. Използвайте свободното време за кратко пътешествие или интелектуални занимания.

Везни

Изненадващо събитие, свързано с дома или близките ще се отрази негативно на финансовото ви състояние. Не са изключени недоразумения с бизнес-партньорите или шефовете ви. Ще се справите с тревогите много по-лесно, ако ги обсъдите с приятел, на когото имате доверие. Може да не ви подскаже вариант за решение, но поне ще се успокоите.

Скорпион

Отделете време за близките си – родители, деца или любим човек. Дайте им възможност да споделят съмненията си. Умението ви да правите задълбочени анализи и да разкривате странни загадки и този път ще се окаже много полезно.

Стрелец

Неочаквани новини или разговор ще ви накарат да се замислите за знанията и опита си или по-точно за онова, което не ви достига в критични ситуации. Може да почувствате застрашени бизнеса или професионалните си позиции. Паниката е лош съветник, търсете законови средства за справяне със затрудненията.

Козирог

Изисквания на висшестоящите органи или обикновени капризи на хората от обичайното ви обкръжение може да предизвикат недоволство и да ви развалят настроението. Помислете дали не става дума за проява на власт, за кариеризъм и се дистанцирайте по най-бързия начин. Точно сега не е подходящо да ви въвличат в скандали.

Водолей

Личните отношения ще ви заредят с оптимизъм. Моментът е подходящ и спокойно можете да разкриете чувствата си пред личност, на която държите или ви привлича. Дори да не ви отговорят с взаимност ще знаете, че не сте пропилели шансовете си.

Риби

Личните съмнения ще отстъпят място на практическите затруднения. Не е изключено да се случат неприятни изненади с техниката, автомобила ви или някоя домашна инсталация. Не зависи от вас, така че е излишно да се разстройвате. Печелившата тактика е незабавно да си осигурите съдействие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари