IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой с кого е приятел от зодиака? (I част)

26 август 2017 14 15

Вижте с кои знаци сте от една „порода“

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Ако се доверявате на подредбата на звездите – тя също има своя „поглед“ кои зодии са най-подходящи за приятелския ни кръг.

Вероятно винаги сте се удивлявали от факта, че с някои хора комуникацията ви тече толкова гладко, докато с други, дори когато се стараете, нищо не се получава. Астрологията може да ви помогне да разберете с кого сте от „една порода“.

Овен

Най-подходящи – Близнаци, Лъв и Стрелец

Ясно е, че е с категорично изразени лидерски качества, но и също така много избухлив и лесно обидчив. Трудно е да му бъдеш приятел. Затова само гореизброените зодии се чувстват комфортно като приятели на Овен, защото могат всичко да простят и забравят.

Телец

Най-подходящи – Риби, Рак, Дева и Козирог

Те са много добри организатори и оратори. За тях няма разделение между приятели и семейство. Отнасят се към тях еднакво топло и сърдечно. Винаги можеш да разчиташ на Телец за съвет и помощ. Никога не пестят сили и време да помогнат на приятел.

Близнаци

Най-подходящи – Овен, Лъв, Везни и Водолей

Всички ги обичат заради дружелюбния характер и непосредствеността им. Те са добри слушатели, много гъвкави и уважават всяка индивидуалност. Но най-високо ценят интелекта, техните приятели не трябва да им отстъпват.

Рак

Най-подходящи – Телец, Дева, Скорпион и Риби

Те са всеотдайни приятели, но им е много трудно да са отворени и към нови запознанства. Верни и предани са в приятелството, ако не предадат доверието им. Харесва им да решават проблемите на приятелите си, считат това за свой морален дълг.

Лъв

Най-подходящи – Близнаци, Везни, Овен и Стрелец

Лъв се стреми да бъде лидер във всичко, с което се заеме, но не и с приятелите си. Там важно е друго. Той няма да бъде приятел с когото и да било. Лъвовете са чувствителни и се боят да допускат някого твърде близко до себе си. Избраниците трябва да бъдат щастливи.

Дева

Най-подходящи – Рак, Скорпион, Телец и Козирог

Леко загадъчни, добри стратези, но недостатъчно уверени в себе си. Това ги прави некомуникативни и трудно поддържащи приятелства. Но ако могат да нарекат някого свой приятел, ще направят за него и невъзможното. Дева са едни от най-надеждните приятели.

Очаквайте втората част на хороскопа утре

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари