Преди да се задомим с някой представител на зодия Везни, стабилен Телец или отдадена Дева например, има един друг знак в зодиака, с когото трябва сме излизали поне веднъж. 

Родените под този зодиакален знак са вълнуващи, забавни и непредсказуеми, същевременно с това имат добро и топло сърце. Затова, преди да сложим край на срещите и начало на семейния живот, трябва поне веднъж да излезем с някой от зодия Близнаци. 

Това вероятно е един от най-неразбраните, подценявани, дори гениални знаци. Много от известните личности, които са оставили голяма следа в историята, са от зодия Близнаци: Принс, Стиви Никс, Лана Дел Рей, Каниe Уест, Боб Дилън, Тупак Шакур, Джуди Гарланд, Наоми Кембъл.

За Близнаците е присъща двойствеността – те са едновременно опасни и любвеобилни. Те се опитват да съберат информация от възможно най-много страни и източници и ще ни кажат точно какво се случва по техния си начин. 

Енергията на Близнаците може да бъде повлияна, в зависимост от влиянието на околните върху тях. Те могат да бъдат по-доминирани от огнен знак или от земен, което до голяма степен определя и поведението им. 

Енергията на Близнаците дава мистичен обрат, много смях и приключения в живота на всеки човек.