IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви ученици са представителите на различните зодии?

7 септември 2017 08 40

Козирозите са отличници, Овните – математици

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Подредбата на планетите дава насоки и за успеха в училище. Разбира се, той зависи от индивидуалните качества на всеки, но какво казва астрологията по темата? Вижте в кои дисциплини са най-силни.

Овен

Най-силният предмет - математика

Представят се блестящо в началото на годината – за тях това е нов старт, възможност да се проявят. Конкретен предмет им е интересен, докато не се появи нова провокация – по-интелектуално и увлекателно занимание, на което те се отдават с цялата си страст. Само им е необходимо малко повече търпение и впечатляващите резултати идват заслужено.

Телец

Най-силният предмет – чертаене, технически дисциплини

Техният план е следният – да си поставят цели и да ги достигат по всякакъв начин. Единственото, което може да му попречи е заложеният мързел. Рано сутрин ученикът Телец не е никак активен и мислещ. Работата с целия клас по обща задача – това е истинското му спасение. Телец могат да бъдат както велики музиканти, художници, така и инженери.

Близнаци

Най-силният предмет - физика

Той е един от най-умните в класа. Блестящите резултати идват от неговото природно любопитство. Цялата необходима информация схващат и усвояват от първи опит. Харесва им изследователската дейност – оттук и повишеният интерес към естествените науки. За тях казват, че те просто са „ходеща енциклопедия“. Но могат да се посветят в годините на изкуство, кино.

Рак

Най-силният предмет - биология

Никога няма да оставят съученик в беда. Любимци са на всички, но така се разпиляват по приятелите си, че в крайна сметка успехът им пада. Необходимо е да имат хоби от сферата на изкуството, благодарение, на което ще могат да изразяват емоциите си. Това ще помогне за баланса им.

Лъв

Най-силният предмет - програмиране

Те са лидерите в класа, ползват се с огромна популярност. Но това не им пречи да бъдат добри ученици. Харесват им точните науки. Обичат да анализират и да търсят причинно-следствени връзки. В годините това им помага да бъдат и изявени психолози, преподаватели.

Дева

Най-силният предмет - български език

Те се учат прекрасно. Могат да се концентрират и да се фокусират върху поставените задачи. Ако не се справят с нещо, ще работят усърдно, за да поправят оценката си и да покажат по-високи знания.

Везни

Най-силният предмет – химия

Много са интелигентни. Обикновено ученето им се отдава с лекота, затова и не полагат непосилни усилия да изпъкнат, но се справят отлично. Средният резултат в училище напълно ги задоволява – знаят, че са способни на повече. Ако успеят да контролират непостоянството си, ще постигнат блестящо представяне във всяка област.

Скорпион

Най-силният предмет – чужд език

Съвет към родителите – дори не се опитвайте да го подкупите. Няма да се учи по-добре заради награда или поощрения. Те са сред най-страстните знаци от зодиака. За да го накарате да учи ще е необходимо да възбудите интереса му. Огромно значение има и психологическата атмосфера в класа. Ако не се чувства добре, ще страда.

Стрелец

Най-силният предмет - география

Като дете и тийнейджър не отделя много време за учене, по-скоро се опитва да намери онова, което му харесва, извън класа. Любопитстват, обичат да се разхождат…, заради това на родители и учители им е много трудно да го контролират. Но те винаги получават високи оценки, просто успяват, без особени усилия.

Козирог

Най-силният предмет – литература

Толкова са концентрирани и сдържани, че ви се струва, че са надраснали възрастта си. Малки мъдреци! Те са много делови и детайлни, никога няма да пропуснат нищо. Но освен това – те са много добри, а от това се възползват по-малко усърдните ученици. Избягвайте да ги критикувате – това ще срине самочувствието им.

Водолей

Най-силният предмет - астрономия

На всички им е трудно да се справят с тези бунтари. Но съучениците им ги гледат с нескрита възхита. Най-често родителите на Водолей са при директора, но не винаги заради беля. Тези малки революционери се борят за справедливост. Те са много съобразителни, нищо че не са старателни. А това им гарантира висок успех.

Риби

Най-силният предмет - история

Те са като гъба – попиват всичко и навсякъде се чувстват прекрасно. Доверяват се на интуицията си, която рядко ги подвежда. Предпочитат вместо тестове, да бъдат изпитани – да говорят, да разказват, да споделят. 

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари