IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви приятели сме според зодията? (I част)

9 септември 2017 14 15

И кои зодии ни подхождат най-много в това отношение?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Зодиакалният знак отразява и нашия характер – в по-голяма или по-малка степен. Хороскопът, освен че разкрива много за самите нас и на какво държим в приятелските отношения, може да издаде и кои са хората, които най-адекватно биха се вписали в нашия най-съкровен свят. 

Това са онези, на които можем да доверим всичко, които ни разбират и ще направят всичко по силите си, за да ни помогнат, когато сме в беда. 

Какви приятели са отделните зодии и кои са най-подходящите за тях приятели? 

Приятелският екип на Овена: Лъв, Стрелец, Близнаци, Везни, Водолей

Родените под този знак са смели и забавни хора. Те носят приключения в приятелския кръг и имат силен, пристрастяващ заряд. Често обаче предпочитат да са сами и странят от приятели, които искат да разговарят всяка секунда от деня.

Приятелският кръг на зодия Телец: Дева, Козирог, Рак, Скорпион, Риби

Телците са е най-надеждните приятели от всички знаци. Ако имаме нужда от него Телец, без значение от времето на деня, той ще бъде до нас. Независимо дали трябва да ни помогне да се придвижим или да изберем костюм, родените под този знак са изключително лоялни. 

Близнаци: Везни, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец

Представителите на тази зодия са най-социалните сред всички зодиакални знаци. Те започват всички интересни разговори и обикновено имат широк приятелски кръг. Ако не са вкъщи да гледат любимото си телевизионно предаване, те са душата на всяко събитие, на което присъстват. 

Приятелите на зодия Рак: Скорпион, Риби, Телец, Дева, Козирог

Родените под този знак са най-сърдечните приятели, които можем да имаме. Където и да отидат, те носят със себе си блаженото чувство на уют, именно заради голямото си сърце. 

Те никога не пропускат рождения ни ден и безпогрешно усещат, когато се чувстваме потиснати. Всеки би искал да ги има за приятел. 

Лъв: Стрелец, Овен, Близнаци, Везни, Водолей

Лъвовете са най-щастливите приятели от всички зодиакални знаци. Дори когато нещо лошо се изпречи на пътя им, те намират начин да погледнат към светлата страна на ситуацията. Когато са в настроение, помагат и на приятелите си в това отношение. 

Приятелството с родените под този знак носи хармония и блаженство. 

Приятелският кръг на зодия Дева: Козирог, Рак, Скорпион, Риби, Телец

Девите обикновено са тихи и предпочитат да имат колкото може по-малко приятели. Те са склонни да бъдат последователи в приятелския кръг. Когато обаче са заобиколени от приятелите си, се отпускат и се превръщат в приказливо и чудато допълнение към групата. Отнема само няколко минути, за да се отворят.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари