IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви приятели сме според зодията? (II част)

10 септември 2017 14 15

И с кои зодии сме съвместими май-много в това отношение?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Зодиакалният знак отразява и нашия характер – в по-голяма или по-малка степен. Хороскопът, освен че разкрива много за самите нас и на какво държим в приятелските отношения, може да издаде и кои са хората, които най-адекватно биха се вписали в нашия най-съкровен свят. 

Това са онези, на които можем да доверим всичко, които ни разбират и ще направят всичко по силите си, за да ни помогнат, когато сме в беда. 

След като вече разгледахме какви приятели са родените под първите шест знака на зодиака, предстои да се спрем и на останалите шест, заедно с най-подходящите за тях приятели сред зодиите. 

Приятелският кръг на Везните: Водолей, Стрелец, Овен, Близнаци, Лъв

Везните са прекрасни приятели. Те са социални, авантюристични и стилни в същото време. Те са склонни да бъдат лидери сред приятелите си, не защото са властолюбиви, а защото останалите се възхищават от тяхната способност да водят и да дават ценни съвети.

Приятелският екип на Скорпиона: Риби, Козирог, Рак, Дева, Телец

Родените под знака на Скорпион са едни от най-надеждните хора – те са от онези приятели, на които можем да доверим с тайните си. Те ни позволяват да се отворим пред тях и да излеем всичко, което ни тежи, без да ни съдят или критикуват. 

Скорпионите поставят приятелите си на първо място и дори когато са заети, намират време за приятелите си.  

Стрелец: Везни, Водолей, Овен, Близнаци, Лъв

Стрелците са жадни за знание и обичат  да се задълбочават, за да намерят скритото значение над повърхността. Те копнеят за по-дълбоки отношения. Приятелите ни от тази зодия няма да ни пуснат, докато те не ни опознаят добре, а наученото използват в наша полза.

Най-добрите приятели за Козирога: Риби, Скорпион, Рак, Дева, Телец

Приятелите на родените под тази зодия са тези, които са „за“ всяко събитие, без значение по кое време е то. Козирозите планират излизания, партита, почивки – всичко. 

Това е така, защото са един от най-организираните знаци и, макар че обикновено не са лидерите на групата, обикновено се нареждат точно след тях.

Подходящите приятели за зодия Водолей: Стрелец, Везни, Овен, Близнаци, Лъв

Водолеите са от този тип приятели, при които бихме отишли, ако се нуждаем от бърз и лесен начин за решаване на даден проблем. 

Въпреки че предпочитат да стоят настрана от драмите, те добре знаят кога приятелите им се сблъскват с тях. Тогава ще направят всичко, за да им помогнат, дори ако това означава просто да им бъдат опора. 

Риби: Козирог, Скорпион, Рак, Дева, Телец

Рибите често играят ролята на втора майка за приятелите си. Те са най-грижовните и състрадателни хора от всички знаци. 

Независимо дали приятелят им е болен или просто е преживял раздяла, Рибите ще се уверят, че той/тя има всичко, от което се нуждае, за да се чувства по-добре, дори това да е просто някого, с когото да поговори.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари