IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 септември

10 септември 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Практическите ви занимания ще са достатъчно, за да не наречете този ден „скучен“. Най-вероятно ще се наложи да отделите време за покупки. Преди това прегледайте критично финансовото си състояние. Не се увличайте покрай необходимото да купувате и привлекателното.

Телец

Погрижете се за личните си нужди, но без излишни капризи. Физическите занимания ще са по-ефективни от интелектуалните. Ако се налага да пътувате, то отделете време за уточняване на подробностите.  

Близнаци

Най-добре ще се почувствате, ако посветите свободното си време на природата. Да сте извън дома, да усетите аромата на растенията и песента на птиците и насекомите – какво по-добро от това. В случай, че нямате тази възможност, то дайте воля на фантазията си у дома – интериор, ястие, каквато и да е, ще зарадва всички наоколо. 

Рак

Ситуацията ще е предсказуема. Наслаждавайте се на дребните удоволствия. Ако очаквате някаква важна информация и не я получите до обед, то всичко останало подлагайте на проверка, защото може да се заблудите от неточни дефиниции.

Лъв

Естетическите ви предпочитания ще са в съчетание с финансовите възможности. При тези обстоятелства помислете първо за външния си вид, после за модните тенденции и най-последно за гастрономическите си предпочитания. Със сигурност ще откриете изгодни варианти за себе си.

Дева

Доверете се на идеите си. Точно днес сте в състояние да реализирате поне една от тях на практика. Ще съчетаете фантазията с практицизма и ще получите неочаквано добри резултати.

Везни

Въздържайте се от жестове на разточителност. Оценявайте последствията от всички свои действия в рамките на финансовия резултат. От вас зависи да съчетаете творческите идеи с паричните приходи.

Скорпион

Мисълта за един конкретен човек изпълва съзнанието ви и цялата Вселена се върти около това. Ще се наложи да направите някои компромиси с принципите си, но преди да вземете окончателно решение, касаещо ежедневието ви като цяло се съобразявайте с личните предпочитания, а не с чужди внушения.

Стрелец

Доста „разчупено“ преценявате задълженията си. Не сте склонни да се вторачвате в подробности или пък да следвате неотклонно каквито и да било инструкции. Ако е възможно да се занимавате с предпочитаните от вас теми в неформална обстановка, то на всяка цена се възползвайте от варианта.

Козирог

Спокоен ден, може би леко скучен, но във вашия случай полезен. Бързо ще довършите рутинните си занимания. Използвайте всичкото останало свободно време изключително и предимно за себе си.

Водолей

Ще сте най-добре, ако останете в позната обстановка с познати хора, а най-добре без хора. Времето в самостоятелни размишления ще освежи мислите и ще активира въображението ви. Не се натоварвайте с нищо задължително.

Риби

Доста сте пасивни и едновременно с това несигурни в себе си. Няма смисъл да се опитвате да се захващате за непосилни занимания. Идеята е да сте полезни, а не да сте известни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари