IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 септември

11 септември 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Спокоен ден. Дали поради ниска енергетика или поради липса на стимули и мотивация днес буквално нищо няма да ви се прави. Не се престаравайте излишно, особено ако работата ви изисква творчество и въображение, за да не останете разочаровани от самите себе си.

Телец

Едва ли ще се наложи да правите нещо спешно. Даже да има сложни задачи, те няма да изискват незабавната ви намеса. Разпределете времето си по лични предпочитания и подредете графика по собствена преценка. Ако нещо не се получава според предвижданията ви, няма причини за безпокойство. Ще разполагате с възможност за оформяне на друг вариант.

Близнаци

Ще имате затруднения в ежедневната си работа, свързани с липса на необходимата информация. Ако установите, че няма как да се справите със ситуацията, използвайте времето за довършване на започнати дейности, преценка на наличните ресурси и избор на подходяща тактика. Не е желателно да пътувате в тъмната част на денонощието.

Рак

С каквато и работа да се захванете е желателно да си давате сметка за детайлите. Едва ли ще се случат някакви непредвидени събития, стига да не ги провокирате със собствените си действия. Спомените може да активират въображението ви, но не идеализирайте миналото.

Лъв

Няма да напреднете нито много, нито бързо, но за сметка на това обстоятелствата ще са благоприятни за наблюдение, обсъждане и анализиране на текущите ви дела. Някои решения ще ви затруднят и е по-добре да не бързате, ако не сте принудени финансово. Не се доверявайте на случайни източници.

Дева

Вие сте достатъчно енергични, но някой от околните може да ви изнерви с бавните си и неадекватни реакции. Постарайте се да запазите спокойствие и да обясните точно какви са изискванията и какво се очаква като краен резултат. Ако не постигнете успех, потърсете съдействие по линия на йерархията.

Везни

Лоша комбинация от инертност и чувствителност. От една страна сте склонни да преживявате чужди неприятности, от друга имате дефицит на лични емоции. Действайте с умерено темпо на работното място, но не създавайте впечатление, че се шляете и си губите времето. Ще си навлечете неприятности.

Скорпион

Най-важните теми днес ще са свързани с деловите контакти. От тях, обаче, може да пострадат личните. Толкова ще сте старателни в изпълнение на формалните си задължения, че може да забравите обещание към близките и да се изложите. Случи ли се, потърсете подходящ начин да ги компенсирате с подарък или друга изненада.

Стрелец

Между обикновените дейности ще се наложи да вмъкнете и някакви други дребни задачи. Постарайте се да подхождате спокойно. Нищо няма да ви се получи добре, ако сте припрени и непрекъснато се хвърляте в съмнения.

Козирог

От вас зависи обстановката наоколо да е спокойна и хармонична. Постарайте се да го постигнете. Не се захващайте с дейности, изискващи пътуване, преместване, активна комуникация. Общуването днес само ще ви изнерви. Желателно е да сте в позната обстановка с познати хора.

Водолей

Почти през целия ден ще мислите едно, ще правите друго, а ще се налага да говорите съвсем трето. Не е изключено от такава динамика да се почувствате леко объркани. Опитайте се да не общувате с личности, които могат да ви създадат проблеми заради случайно разминаване между думите и действията ви.

Риби

Ситуацията около вас ще е спокойна и това може да приспи бдителността ви. Преценявайте събеседниците си и най-вече какво споделяте с тях. Милото отношение съвсем не е атестат за добронамереност и проблемите могат да ви дойдат точно откъдето най-малко ги очаквате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари