IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 септември

12 септември 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е желателно да се занимавате с имотни сделки или с уреждане на юридически въпроси. Едва ли ще постигнете желаните резултати и разходите ви със сигурност няма да се оправдаят, което пък никак няма да ви хареса.

Телец

Ситуацията ще е динамична, а фактът, че не разполагате с достатъчно време, за да обмислите действията и тактиката си ще създаде напрежение. Опитайте се да си осигурите съдействие поне що се отнася до проверка на документите, с които работите. Съществуват предпоставки за сериозни грешки, свързани със сделки и договори.

Близнаци

Не е желателно да говорите прекалено много за себе си и да обсъждате лични проблеми. Ще се получи обратен ефект и вместо да получите помощ може да се наложи да се разправяте с конкурентите си.

Рак

Обръщайте внимание на мнението на колегите си и задължително спазвайте инструкциите на шефовете. Ако попаднете на противоречия първо информирайте останалите участници в екипа и едва след това действайте, за да не ви обвинят в самоуправство.

Лъв

Съвсем ненадейно ваша стара идея или проект, които са претърпели трансформация ще добият актуалност. Ще разполагате с хора и ресурси за реализацията. Заемете се с инструкциите, а изпълнителската част разпределете съобразявайки се с личната квалификация на участниците.

Дева

Не бързайте с генералните промени. Преди да се захванете за нещо ново, непознато, желателно е да обсъдите идеята в по-широк кръг от специалисти с различна квалификация. Грешките може да са свързани с материални загуби, което точно сега не е желателно да допускате.

Везни

Не вярвайте на доброто начало. Денят може и да започне спокойно, но ще има изненади, свързани с техниката или обезпечението. Ако задачите ви са спешни не търсете начин да ремонтирате оборудването, а резервен вариант, където можете да довършите работата си.

Скорпион

Вероятно ще се опитат да ви натоварят с допълнителни задължения. Ако не уговорите и допълнително заплащане е добре да намерите благовиден предлог за отказ. Мотив за поведение трябва да е грижата за собственото ви здраве.

Стрелец

Ще се наложи да разпределите вниманието си в няколко важни направления. Може да звучи странно, но грижата за здравето на близък ще се окаже по-важна от служебните ви задачи. Ще се справите и с тях, но ако се наложи останете малко повече на работното място и не си носете работа за у дома. Може да загубите важни документи.

Козирог

Напрегнат ден, свързан с много комуникация и необходимост да се захващате ту за едно, ту за друго против волята си. Бъдете бдителни, съхранявайте старателно вещите си. Съществуват предпоставки за материална загуба.

Водолей

Енергетиката ви е сравнително стабилна, но независимо от това едва ли ще успеете да се справите с всички служебни задачи. Любовните отношения са спокойни и настроението ви е оптимистично. С домашните задължения няма да имате никакъв проблем.

Риби

Ще се наложи да промените плановете си заради проблем, свързан с някого от близките ви. Първоначално няма да е ясно доколко ситуацията е сериозна, т. е. ще ви е трудно да определите дали „чашата е наполовина празна“ или „наполовина пълна“. Не бързайте с окончателните решения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари