С напредването на възрастта се развиваме и се променяме по различни начини, наблюдават се промени и в приятелския ни кръг. Губим стари приятели и намираме нови, а понякога се оказваме в ситуации, които изискват да се разделим с едно приятелство, за да подобрим собствения си живот.

Когато се откажем от някой приятел, сме наясно, че правим съзнателен избор да загубим всичко, свързано с него.

Макар преживяването да е тежко и да засегне всички, които са замесени, независимо колко коментирано е решението, понякога няма как да отречем, че тази стъпка е напълно необходима.

Когато се стигне до подобна ситуация, има хора, които могат да се справят с емоционалната нестабилност и да прекратят взаимоотношения с близките си по-тактично, но има някои знаци в зодиака, които са добре подготвени да прекъсват всяка връзка с прегрешилите, без да им мигне окото.

От кои можем да очакваме такава реакция?

Овен

Родените под този знак не остават длъжни, без значение за какво става дума. Ако ги предадем дори веднъж, ще изчезнем от живота им. Те не се нуждаят от време, за да помислят дали сме го заслужили или не, защото, щом сме наранили тях или някого, когото обичат, за тях няма място за двоумение.

Телец

Телецът ще отдели време и внимателно ще обмисли вземането на решение, свързано с развитието на приятелство. Но щом приключи с обмислянето, лесно се разделя с приятеля си.

Лъв

Лъвовете са склонни да „режат“ хората, но не само защото някой ги е наранил, а защото обикновено предпочитат да са сами. Това е характерно за тяхната личност, не искат да наранят никого с тези свои действия. Те просто обичат да са на върха и, за да стигнат дотам, понякога трябва да пуснат някои хора по пътя.