IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 септември

13 септември 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Лесно ще се впишете в общата обстановка. Даже и да имате някакви неприятности настроението около вас ще е оптимистично и ще ви избави от мрачните мисли. Не е изключено да получите приятна изненада или добра новина отдалече.

Телец

Съобразявайте се с възможностите си и спазвайте поетите обещания. Мислете практично, не позволявайте да ви манипулират и да променят мнението ви под въздействие на реклами или модни тенденции. Не си позволявайте извънредни разходи.

Близнаци

Действайте дисциплинирано и отговорно. Ще се справите с някаква критична ситуация най-вече заради умението си да приемате фактите позитивно. Ще получите и навременен съвет от близък. Не забравяйте да се реванширате.

Рак

Ролята ви днес е да сте част от екипа. Дайте приноса си към общите задачи и наблюдавайте какво се случва. Ще получите одобрение даже от личности, които принципно нямат към вас твърде добро отношение. Ще стабилизирате позициите си.

Лъв

Мислете не само за настоящето, но и за близкото бъдеще. Търсете баланс между желанията и възможностите си. Имате желание да се позабавлявате, но ако е за сметка на големи разходи, на този етап е препоръчително да се откажете.

Дева

Спазвайте правилата. Отстоявайте териториите си, но и не нагазвайте в чужди. Днес съществуват предпоставки за спорове и противоречия. Ще ги избегнете, ако сте аргументирани и не губите чувство за мярка.

Везни

Спокоен ден, в който ще се справите без усилия с всички затруднения, които се изправят на пътя ви. При това няма да става въпрос просто за късмет, а за личните ви качества. Професионализмът и авторитетът ви са в основата на добрите резултати.

Скорпион

Ако вече работите по някакъв проект, то не го изоставяйте, дори да не получавате очакваните резултати. Може за малко да смените заниманията, да обмислите промяна на тактиката или да търсите различен вариант, но ако довършите всичко в уговорения срок непременно ще получите и уговореното възнаграждение.

Стрелец

Ще попаднете в някаква неприятна ситуация благодарение на нечия съвсем съзнателна намеса. Мобилизирайте търпението си и мислете бързо. Разчитайте на услужливата си памет и ще се измъкнете от интригата с чест.

Козирог

Резултатите ви днес зависят от това доколко ще проявите последователност и съобразителност. Някой от събеседниците ви може да изнервя цялата обстановка с капризите си. Опитайте се да разберете причината преди да се противопоставите твърдо. Ще се окаже нещо елементарно, върху което можете да въздействате и ситуацията ще се успокои.

Водолей

Непредвидено ще ви въвлекат в някакво приключение. Инициаторите ще са много хаотични, но благодарение на участието ви ситуацията ще стане доста предсказуема и управляема. Може да пропилеете малко ценно време, но пък преживяването ще е неповторимо.

Риби

Реалността няма да оправдае очакванията ви. Залагате прекалено много на доброто стечение на обстоятелствата, но тази увереност ще ви подведе. Уточнете изискванията, които ви поставят, не превишавайте правата си и не злоупотребявайте с чуждото търпение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари