Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Служебните и семейните задължения ще се смесят по странен начин. Може да се наложи спешно да се приберете у дома или да свършите част от служебната работа при домашни условия. Ако провеждате деловите срещи в неформална обстановка резултатите ще са много по-убедителни.

Телец

Заниманията ви ще са свързани с интензивен обмен на информация. Както телефонните разговори, така и съобщенията в електронната поща ще са много, ще са спешни и ще изискват незабавна реакция. Покрай важната работа може да опитат да ви въвлекат в интрига, бъдете предпазливи.

Близнаци

Не се захващайте самостоятелно да решавате въпроси, свързани с домашния бит. Допитайте се и до мнението на близките си, за да си спестите основателни критики. Ограничете покупките само до продукти от ежедневна необходимост и се въздържайте от харчове за скъпи и луксозни предмети.

Рак

Не е изключено да се наложи да реализирате няколко кратки пътувания днес. Контактите ще са интензивни и полезни. Водещ мотив ще са личните ви интереси, но покрай тях ще успеете да направите и някакви услуги на съседи или приятели.

Лъв

Проявете практичност в работата си и спазвайте правилата за безопасност при всичките си занимания. Не обсъждайте финансовото си положение. Близък приятел може да ви помоли за съвет, свързан с лични отношения. По-добре не се намесвайте.

Дева

Логиката и интуицията ви са еднакво силни днес. Добра предпоставка, за да се заемете със сложните въпроси. Не разчитайте на готови решения и не прилагайте стари практики. Подхождайте към непознатите задачи индивидуално и с ясното съзнание, че резултатите ще се получат след време.

Везни

Следвайте общата тенденция и се съобразявайте с обстоятелствата. Случки, резултат от нечие действие или бездействие няма да ви харесат. Споделете мнението си с околните откровено. Ще получите подкрепата им и ще предотвратите възможността да ви натрапват чужди принципи.

Скорпион

Не бързайте да споделяте свежите си идеи за реорганизация на работното място с шефа или колегите. Потърсете подобна информация по интересуващия ви въпрос и се опитайте да обвържете евентуалните промени с финансовите резултати. Ако оправдаят очакванията ви, значи е време да действате активно.

Стрелец

Колкото по-сложни са задачите, толкова по-напрегната ще става атмосферата и повече хора около вас ще се опитват да се отърват от евентуални отговорности. Инициирайте общо обсъждане, за да се избистрят позициите и подробностите. Ще защитите интересите си, ако сте добре информирани.

Козирог

Волно или неволно ще участвате в доста дискусии и обсъждания днес. Във ваш интерес е да изслушвате събеседниците си и да възприемате несъгласието или критиките позитивно. Много по-важно е да създадете атмосфера на взаимно доверие и сътрудничество, отколкото да постигнете бързи резултати.

Водолей

Ще ви се получат добре само нещата, които наистина ви интересуват и ги правите с желание. По друг начин казано, не се захващайте със занимания, които са ви скучни и изнервящи, за да не се налага да правите едно и също нещо няколко пъти. За ваш късмет, колегите ще са благосклонни и ще се съгласят да ви отменят за едно или друго.

Риби

При евентуални затруднения е препоръчително да се посъветвате със специалисти, дори с риск да чуете неща, които не са ви особено приятни. Интуицията ви е силна и контактите ви ще са пълноценни. Ще успеете да разберете не само желанията на събеседниците си, но и мотивите за поведението им.