IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои жени привличат мъжете като магнит?

17 септември 2017 15 15

Какво искат мъжете?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Изключително популярна е темата около въпроса, който остава без отговор – какво искат жените. Какви обаче са мъжките желания? Доколко жените знаят и разбират какво искат мъжете? Това също невинаги е много ясно за дамите.

За да внесем малко яснота, ще се спрем на някои от ключовите моменти във вида и поведението на нежните половинки, които имат привлекателна сила върху силния пол.

1. Поддържате тялото си стегнато

Това определено е сред желанията на момчетата по отношение на жените като цяло, защото мъжете обръщат особено внимание на визията и са склонни да харесват жените, с които гордо могат да се похвалят.

Разбира се, има изключения от всяко правило, но статистиката сочи, че повечето мъже харесват малките и стегнати задни части.

2. Излъчвате позитивизъм

Да, козметиката и гримът имат своята важна роля във външния вид, но не е достатъчна. И все пак, една по-красива нагласа трябва да върви заедно с грима. Позитивизмът може да се окаже изключително мощна притегателна сила.

3. Независими сте

Без значение какъв външен вид и нагласа харесват мъжете в жените, следването на вътрешния си глас и своята истина за начина, по който трябва да живеете живота си, може да са най-атрактивни от всички други качества.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

БЕЗ ГРИМ! ( преди 6 години )
пълни глупости, изобщо не харесваме грим!!! това жените си го внушават и то много жестоко. няма нищо по-красиво от натуралното, но разбира се има и някакви "мъже" , които харесват изкуствено, но не са тези, които трябва да ви интересуват. момичета - не носете грим!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 6 години )
az puk sum taka ustroena , 4e kogato obi4am daden 4ovek , nikoi drug ne su6testvuva za men , ne me interesuvat nito kak izglejdat , nito kakvi sa im vkusovete. za men vuprosnia muj e vsi4ko.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар