IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Успехът на една майка с три деца: Раздели се с 25 кг

16 септември 2017 12 00

30-годишната Рей и пътят към красиво и здраво тяло

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

След раждането на първата си дъщеря, Рей Уилингъм, която е на 30 години, е засегната от постродилна депресия и се бори със загубата на теглото, което е натрупала по време на бременността.

Тази нейна битка продължава и през следващите години, но без особен успех.

Майката, която има три деца, пиела по литър диетична кола всекидневно, редовно хапвала и по цяла плодова торта на ден, а здравето ѝ не било сред приоритетите ѝ.

Вместо обаче да се отдаде на отчаяние, тя решава да преразгледа начина си на живот и си поставя целта да свали 25 кг.

„Борех се със стреса и излишното тегло и просто се превърнах в човек с отрицателна нагласа“, споделя Рей и продължава: „Ядях каквото ми се яде, без да се замисля за здравето и теглото си. Кърмех и бях постоянно гладна.“

Рей, на която ѝ липсва енергия и започва да се чувства все по-изтощена, решила да постави своето здраве сред приоритетите си и започва отново да ходи на фитнес. Храни се здравословно и балансирано.

Тя тренира и вкъщи, а резултатът скоро е налице – след шест месеца тя се разделя с 15 кг, чувства се и изпълнена с енергия.

„След първите три месеца, вече се изградиха и навици и вече нямах никакви затруднения. Бях толкова мотивирана да загубя следващия килограм, включих и тичане, комбинирах фитнеса и силовите тренировки“, продължава разказа си Рей.

Днес тя се чувства чудесно, след като се разделя с 25 кг, а външният ѝ вид е неузнаваем.

Забележителният успех на Рей може да видите в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари