IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя е най-силната ни черта според зодията? ( I част)

16 септември 2017 14 15

През погледа на астрологията

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Като човешки същества, ние имаме своите добри и лоши страни, а последните винаги виждаме като трески, които трябва да издяламе, за да се усъвършенстваме и да станем по-добри.

Казвано ни е, че важен е не само външният вид – нашата личност също трябва да бъде безупречна, тъй като тя има по-голяма сила на привличане.

Всеки от нас е уникална и съвършена личност по свой собствен начин, а астрологията има своя поглед и обяснение за качествата на всеки зодиакален знак. Кои според зодиака са най-силните ни черти?

Овен

Целта на представителите на тази зодия е да бъдат първи във всичко, а за да я постигнат, трябва да имат смелост. Няма по-смел знак. Това качество ясно проличава от рисковете, които поемат, и изборите, които правят.

Невинаги са сигурни, че резултатът ще бъде положителен, но знаят, че ако искат да постигнат величие, трябва да имат кураж и силна вяра. Именно куражът е силата, която ги задвижва.

Телец

Телците са много стабилни. Често хората се фокусират върху увлечението им по материалните удоволствия и по-фините неща в живота и забравят за силните страни на родените под този знак.

Способността им винаги да бъдат до онези, които се нуждаят от тях, често се пренебрегва. Тяхната щедрост и надеждност са това, което ги прави едни от най-добрите служители и също така приятели, от които никога не трябва да се отказваме.

Близнаци

Най-силната черта на Близнаците е техният ентусиазъм. Те са социални личности и процъфтяват, когато са заобиколени от хора.

Околните са привлечени от ентусиазма им, просто не могат да спрат да се наслаждават на положителната енергия, която Близнаците излъчват.

Рак

Раците често се определят като емоционален знак, но хората не осъзнават, че представителите на тази зодия избират да изразяват тези емоции по творчески начин, което всъщност е най-силната им черта.

Без значение дали инструментите им са четка и платно или молив и лист хартия, каквото създадат, то е силно въздействащо.

Раците обичат също така да са заобиколени от хора, които се възхищават на силните им страни, така че не бива да се страхуваме да ги подкрепяме.

Лъв

Най-силната черта на Лъвовете е тяхната енергичност. Какво друго да очакваме от знак, управляван от слънцето?

Те имат неизчерпаема енергия, от която всъщност се нуждаят, за да изпълнят всичко в списъка си със задачи, който обикновено е доста дълъг. Възможно е да станат в 6 часа сутринта, но това не им пречи да излязат вечерта с приятели.

Дева

Девите са изключително интелигентни. Те отделят голямо внимание на детайлите. Тъй като винаги са жадни за знания, често насочват цялото си внимание, дори без да го осъзнават.

Преди да успеем да разберем, те вече са майстори в дадена област, задача или са опознали доста детайлно определен човек.

Освен това, Девите обичат и да предават нататък своите знания и умения, така че с радост ще ни бъдат ментор, ако пожелаем да научим нещо от тях.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 6 години )
Не най-добрата, а най-лошата черта на девите е менторското им отношение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 6 години )
Най-силната черта на жената е тази,която се намира вдясно от лявото бедро :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар