IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя е най-силната ни черта според зодията? ( II част)

17 септември 2017 14 15

Какво ни казва астрологията?

Снимки: Istock

Снимки: Istock

Като човешки същества, ние имаме своите добри и лоши страни, а последните винаги виждаме като трески, които трябва да издяламе, за да се усъвършенстваме и да станем по-добри.

Казвано ни е, че важен е не само външният вид – нашата личност също трябва да бъде безупречна, тъй като тя има по-голяма сила на привличане.

Всеки от нас е уникална и съвършена личност по свой собствен начин, а астрологията има своя поглед и обяснение за качествата на всеки зодиакален знак.

В първата част на материала вече разгледахме най-силните черти на първите шест зодии. Предстои да разберем и кои са те сред останалите.

Везни

Най-силната черта на Везните е силното им чувство за романтика. Когато обичат, те са влюбени не само в личността, но и в самата идея за любовта. С тях постоянно ще се чувстваме сякаш сме на медения месец.

Тази любов достига дори до приятелствата им.

Скорпион

Големият успех на Скорпионите се дължи на най-силната им черта – амбицията. Те са мотивирани от властта, позицията и парите и ще направят почти всичко, за да ги постигнат.

Те ще се събудят рано и ще работят до късно, като изместят от фокуса си други неща като лични взаимоотношения, ако е необходимо. Те добре знаят какво искат и амбицията им ще ги доведе до крайната цел.

Стрелец

Стрелците са щедри във всяка област от живота си. Те искат най-доброто за близките си и ще направят всичко възможно, за да им помогнат.

Родените под този знак ще бъдат до своя приятел, който има нужда от разговор в полунощ, до нуждаещият се от пари или каквото и да е друго. Няма да се замислят и ще са изцяло на разположение. В никакъв случай обаче не бива да се възползваме от щедростта им, защото ще ги изгубим завинаги.

Козирог

Козирозите имат повече амбиция от необходимото. Те винаги си поставят големи цели и обикновено ги постигат. Това не само е най-силната им черта, но е и най-атрактивната.

Разбира се, те никога не са удовлетворени, така че не бива да се изненадваме, ако не спират да се впускат от едно в друго предизвикателство.

Водолей

Най-силната черта на Водолеите е умението им да създават приятелства. Всъщност тях трудно можем да ги видим сами. Те имат способността да накарат всички, с които разговарят, да се чувстват комфортно и да повярват, че в тяхно лице имат добър приятел.

Дори и тези, които прекарат малко време с някой Водолей, забелязват приятелската атмосфера, която витае около тях.

Риби

Най-силната черта на Рибите всъщност според много хора е тяхна слабост.

Представителите на тази зодия са много чувствителни, но това не е нещо лошо. Това означава, че те са любезни, внимателни и нежни в отношенията си с другите.

Наистина се нуждаем от такъв приятел, защото те могат да ни накарат да се почувстваме специален и обичан. Освен това Рибите са много добри слушатели.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

... ( преди 6 години )
ne bih mogla da buda kato skorpioto - nikoga ne moga da ne celuna liubim 4ovek samo za6toto imam rabota , a za tova e ascendenta mi e kozirog...tejko e , priznavam .vse triabva sama da si slagam ograni4eniata.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 6 години )
Най-силната черта на козирога е , че знаят и 2, и 200. За амбицията е вярно дотолкова, доколкото се препокрива с мотото: Ако ще е гарга, да е рошава. И за другите зодии написаното не е вкусно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар