IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 септември

17 септември 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Успехът ви е гарантиран, ако играете феърплей. Ще получите подкрепа от приятелите си за нестандартните идеи, но близките ви едва ли ще ги одобрят. Не сте в позиция да диктувате условията, затова е по-добре да спазвате правилата.

Телец

Не е изключено ненадейно да ви поканят на някакво семейно тържество, за което не сте подготвени. Не отказвайте, следвайте въображението си, ще се справите със ситуацията. Ще имате възможност да се забавлявате, но не губете чувство за мярка.

Близнаци

Разпределяйте силите си равномерно. Социалните ви ангажименти ще са повече от личните и в типичния ви стил ще успеете да съчетаете полезното с приятното. Покрай забавленията ще успеете да се справите и с доста сериозни занимания.

Рак

Следвайте предварителните си планове. Само така ще успеете да контролирате разходите си и да съчетаете своите желания с тези на близките. Не са изключени непредвидени ситуации, с които ще се справите, ако не драматизирате излишно.

Лъв

Изобщо няма да ви се наложи да се грижите за личните си желания, близките ще го направят вместо вас. Единствената ви задача ще е да се наслаждавате на развлеченията. Не е изключено да получите интересен подарък или интригуващо предложение.

Дева

Приемете фактите такива, каквито са. Не се опитвайте да влияете върху събитията или да управлявате процесите. Прекалената ви инициатива ще бъде посрещната с неодобрение, а желанието ви да помагате ще се натъкне на недоверие. И двата варианта няма да ви харесат, така че по-добре не навлизайте в чужди територии.

Везни

Ще получите заслужена оценка за труда и постиженията си. Освен с личния си чар ще привлечете вниманието и с творческите си възможности. Постарайте се да прецените обективно ситуацията и да се възползвате максимално от нея.

Скорпион

Ще реализирате желанията си, само ако ги споделите. Имате нужда от подкрепа, но няма да я получите, ако се опитвате да действате самостоятелно и „в сянка“. Даже напротив, близките може да ви заподозрат в двуличие.

Стрелец

Ще имате възможност да се потопите изцяло в любимите си занимания. Денят е подходящ за творчески изяви, дейности изискващи фантазия и въображение. В известна степен ще имате възможност да игнорирате правилата или поне частично да не се съобразявате със строги предписания.

Козирог

Ще получите реални резултати от направени преди време инвестиции. Разпределете ги в няколко посоки: за обновяване на техническия си парк, за повишаване на квалификация и задължително за предпочитани от вас развлечения.

Водолей

Съществен фактор за вас днес ще се окаже партньорството на всякакво ниво. Както в личен, така и в делови план трябва да се стремите към екипна дейност, концентрирайки вниманието си към общите интереси. Присъствието ви на всякъде ще предизвиква положителни емоции.

Риби

Вероятно ще се наложи да се погрижите за някого или пък ще имате тревоги, свързани с близък. Разпределете приоритетите и действайте спокойно. Само така ще постигнете желаните резултати и ще преодолеете затрудненията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари