IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 септември

18 септември 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Основен акцент днес ще са спешните задачи и злободневните теми. Не е изключено да се наложи да предприемете спешно пътуване, да се случи някаква техническа авария. Запазете присъствие на духа и действайте организирано. Ще си спестите допълнителни неприятности.

Телец

Действайте делово, но без прекалена инициатива. Желанието ви да наложите собствените си критерии или методи на работа ще предизвика остри реакции, които е по-добре да си спестите. Не подклаждайте спорове, от които имате намерение да се измъкнете. Ще ви връхлетят като бумеранг.

Близнаци

Склонни сте да реагирате спонтанно, необмислено, дори с раздразнение. Намалете контактите и избягвайте резки критики и изказвания, които ще се отразят негативно на отношенията. Не е желателно да разочаровате близките си.

Рак

Ще се наложи да прегледате, анализирате и класифицирате голям обем информация. Използвайте момента, ще разполагате с време за повишаване на собствената си квалификация и попълване на липсващите знания. Търсете съдействие при неясни казуси.

Лъв

Ще се наложи да се занимавате предимно с практически, при това спешни задачи. Не е изключено да са свързани с обработка на куп документи. Разпределяйте работа и почивка на равномерни интервали, за да запазите мисълта си свежа и да не пропуснете важни подробности от психическо пренапрежение.

Дева

С прекалено много задачи ще се наложи да се занимавате днес. Може да са дребни, но ще са разнородни и ще е трудно да се концентрирате във всяка една поотделно. Спазвайте правилата за техническа безопасност. Съществуват предпоставки за травма.

Везни

Сравнително спокоен ден, когато ще имате възможност да изгладите пропуснати преди време детайли. Действайте самостоятелно доколкото е възможно. Проявете предпазливост спрямо личност, която прекалено настойчиво се стреми да получи благоразположението ви.

Скорпион

Активни сте, енергични, но и прекалено стихийни. В желанието си да покажете умения и осведоменост може да попаднете в капана на собствените си амбиции и да се изложите. Всичко ще е наред, ако преценявате обективно събеседниците си.

Стрелец

Ще ви натоварят с някаква спешна задача и вероятно ще се наложи да оставите всичко друго на заден план. Изисквайте точни инструкции за работа, за да не ви натоварят с несвойствени отговорности и да ви обвинят за евентуални материални загуби.

Козирог

Работата ви ще е свързана с интензивна кореспонденция или поредица пътувания на кратки разстояния. Покрай обичайните данни ще получите и друга информация, различна от ежедневната, която ще ви заинтригува. Преценявайте времето, с което разполагате, за да не го употребите за лични интереси, вместо за професионални.

Водолей

Започната задача или проект ненадейно ще попаднат в „мъртва точка“ и ще е трудно да продължите. Огледайте всички детайли. Ако установите причините ще намерите и приложимо решение.

Риби

Намалете инициативата. Преценявайте внимателно реакциите на околните и адаптирайте действията си към тях. Пасивната наблюдателна позиция е печелившата ви тактика за днес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари