IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 18-24 септември

18 септември 2017 08 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 18-24 септември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстоятелствата ще са променливи. Важно е да съхраните достигнатите позиции. Някои случки ще променят представите и предположенията ви. Бурните реакции може да предизвикат конфликти в личен план. Финансовото ви положение е пряко свързано с информацията, която ползвате.

Телец

Непредвидени приключения ще заменят спокойното и безметежно ежедневие. Рискувайте, но умерено, като си подсигурявате и резервни варианти. Действайте последователно и не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“. Споделяйте чувствата си откровено. Ще имате възможност да подобрите професионалния си статус.

Близнаци

Периодът ще е свързан с допълнителни разходи. Поддържайте ги на границата на допустимия максимум, ако не искате да изпаднете в дисбаланс. Обърнете внимание на близките си и взимайте участие във всички дейности, свързани с подреждането, обзавеждането на дома или дребни ремонти.

Рак

Опитайте се да си поставяте изпълними цели. Прекалените амбиции ще ви създадат проблеми първо у дома, а след това и на работното място. Не се противопоставяйте на околните с повод и без повод, защото ще си „отгледате“ врагове. Ако личните отношения са изострени, то потърсете причините, вместо да абдикирате. Финансовите проблеми ще са в следствие намесата на бивши делови партньори.

Лъв

Събитията ще са разнообразни, а контактите – интригуващи. Периодът ще е свързан със сериозни решения, които ще се отразят на ежедневието ви като цяло. Любовните отношения ще придобият нов смисъл и връзката ви ще се задълбочи. Ако все още нямате постоянен партньор е много вероятно да попаднете на точния човек. Не прекалявайте с разходите.

Дева

Първоначално ще ви е трудно да формулирате целите си и вероятно ще сте доста разсеяни. Дребен пропуск ще стане повод за неприятен конфликт. Приемете фактите спокойно, анализирайте ги и действайте директно, не търсете заобиколни пътища. Вслушвайте се в съветите на близките без да ги следвате сляпо. Прегледайте финансовите си трансфери, не е изключено да установите сериозна грешка.

Везни

Паметта ви е силна, а мисълта – ясна. Проявете настойчивост, ако сте сигурни, че целите ви са изпълними, но зависят от нечие благоволение. При необходимост потърсете съдействие от приятели. Финансовото ви положение е стабилно. Не са изключени разногласия с любимия човек или дори остри пререкания.

Скорпион

Събитията ще са противоречиви и ще поставят на изпитание емоциите и търпението ви. От вас зависи да не загубите почва под краката си. Оформяйте целите си съобразно възможностите към момента. По-добре е да не разчитате на помощ, макар че в критичен момент ще получите съдействие без да сте го търсили. Възможно е да получите допълнителни финансови постъпления в минимални количества.

Стрелец

В състояние сте да контролирате ситуацията, но това не бива да ви зарежда с прекалено голямо самочувствие. Проявете умереност във всяко отношение. Няма да разполагате с време за пасивна почивка, но за сметка на това близките ще ви изненадат с предложение за кратко пътешествие, от което не бива да се отказвате. Балансирайте приходите и разходите разумно.

Козирог

Ще се окажете в центъра на публичното внимание независимо дали се стремите към това или не. Проявете умереност и не се главозамайвайте. Не губете чувство за мярка, защото онези, на които по един или друг начин сте попречили няма да забравят и ще търсят подходящ момент за реванш. Личните отношения ще са леко конфликтни, не прекалявайте с желанието да си извоювате пълна свобода, защото вместо това може да стигнете до раздяла. Въздържайте се от мащабни финансови операции.

Водолей

Ако искате да сте независими трябва да сте много умерени и обективни. Ще постигнете каквото сте намислили след задълбочен анализ на обстановката и собствените си грешки. Мислете за последствията в рамките на по-далечното бъдеще, за да не стане „ела зло, че без тебе – по-зло“ и да съжалявате за прекалено смелите си действия. Въздържайте се както от любовни авантюри, така и от прекалени разходи.

Риби

Доста напрегнат период. Често ще се налага да „вадите горещите въглени с голи ръце“, но ако сте сдържани и разумни, в крайна сметка ще се окажете печелившата страна във всеки спор. Следвайте принципите си и търсете справедливи и взаимноизгодни резултати. Любовните отношения ще са противоречиви. Независимо от всичко избягвайте прибързаните решения, ако не искате да претърпите материални загуби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари