IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Донор на сперма се срещна с 19 свои биологични деца

23 септември 2017 08 00

Художникът Рубино помагал на безплодни двойки, не го правил за пари

Снимка: Кадър YouTube

Снимка: Кадър YouTube

57-годишният американски художник Майкъл Рубино се срещна с 19 деца, които са се родили в резултат на изкуствена инсеминация от негова сперма, съобщаваInside Edition.

„Когато бях донор се надявах, че ще видя две или три от тях – признава Рубино и заявява – Заобичах всеки от тях в минутата, в която ги видях“.

Най-голямото от биологичните му деца е на 21 години, а най-малкото – на 16.

11 от тях имат същите сини очи като неговите. Техните майки живеят в 10 щата на САЩ и на Каймановите острови (Великобритания).

Рубино твърди, че е станал донор не по финансови причини, а за да помогне на безплодни двойки да имат поколение. За всяко „дете“ е получил по 50 долара, но той уверява, че ги е дал за благотворителност.

Когато попълва анкетата в банката за сперма, художникът е обявил, че не иска да скрива информацията за него и е готов да се срещне с децата, ако пожелаят като пораснат.

Изданието The Orange County Register отбелязва, че за първи път майка на негово биологично дете се е срещнала с него през 2004 г. Рубино започнал да ѝ помага да води детето на училище, а по-късно дори започнал да живее с тях в общ дом.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари