IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 септември

19 септември 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Повечето дейности, в които се налага да участвате няма да са по ваша инициатива. Всъщност, по-добре е да намалите инициативата и да се съобразявате с обективните обстоятелства и съществуващите ограничения. Колкото по-малко предложения давате и колкото по-старателно изпълнявате задълженията си, толкова по-добре за вас.

Телец

Отчитайте обективно възможностите си и не превишавайте пълномощията си. Вероятността да се натъкнете на съпротива или дори да предизвикате агресивно поведение спрямо себе си не е за пренебрегване. Преценявайте присъстващите и не прекалявайте с претенциите, ако враговете са повече от приятелите ви.

Близнаци

Реагирайте гъвкаво. Едва ли ще успеете да реализирате собствените си замисли, но при всички случаи ще имате възможност да подпомогнете различни занимания с участието си. Не се отказвайте, като краен резултат ще установите, че е било много полезно.

Рак

Заредете се с търпение. Почти непрекъснато инициативите ви ще попадат в „задънена улица“. Ще се наложи да направите компромиси, които може и да не са ви особено приятни, но погледнете на фактите и откъм положителната им страна, приходите ви ще си останат непокътнати.

Лъв

Динамичен ден, през по-голямата си част и напрегнат. Ще претърпите различни проверки, инспекции, а може би и критики. Запазете спокойствие и се въздържайте от прибързани отговори. Трябва ви време, за да анализирате случващото се и да си изработите подходяща тактика.

Дева

Ако си изграждате прекалено високи амбиции и очаквания ще се „сблъскате челно“ с действителността. Ситуацията ще е изпълнена с противоречия, които може да ви заредят с песимизъм, да се почувствате недооценени, самотни, „с вързани ръце“. Не си струва да се депресирате, съвсем скоро нещата ще се оправят.

Везни

Постарайте се да довършите започнатото и си дайте малко почивка преди да стартирате нещо ново. Имате нужда от уединение. Ако не предпочитате да останете сами със себе си, то идеалният вариант е да сте в камерна компания само с хора, които прекрасно ви разбират.

Скорпион

Отделете време и помислете за бъдещето. Систематизирайте целите, разпределете ресурсите и се опитайте да споделите или да потърсите съдействие. Лесно ще установите кои са истинските ви приятели.

Стрелец

Създайте си максимална организация и се постарайте да действате с минимален разход на енергия. Избягвайте действия от типа на „преливане от пусто в празно“, защото има голяма вероятност да предизвикате всеобщо неодобрение и остри критики. Ако подходите правилно към задълженията си ще получите изненадващо добри резултати.

Козирог

Не е изключено да преживеете някакво разочарование. Няма да е от човек, а по-скоро от собствените си надежди и очаквания. Не бързайте със заключенията. Преценката ви е твърде субективна и „дяволът не е толкова черен“, колкото ви изглежда.

Водолей

Малко строгост, дори самокритичност днес няма да ви е излишна. Избягвайте проявите на разточителност, щедрите обещания, дългите разговори. Постарайте се да сте „по-обрани“, по-скромни, да не се набивате на очи, ако не искате да си навлечете нелепи неприятности.

Риби

Важен фактор днес ще е начинът ви на взаимодействие с околните в най-общ смисъл. Замислите ви може да са много добри, но независимо от това да не получите подкрепа. Подгответе си резервен вариант и бъдете маневрени. Съвсем скоро нещата ще се случат точно според предположенията ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари