IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, които са най-склонни към зависимости

22 септември 2017 14 15

Храна, хора, дрехи

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Според астрологията, има някои зодиакални знаци, които са по-склонни към пристрастяване от останалите. Независимо дали става дума за храна, музика, тренировки, или за по-сериозни неща като алкохол или наркотици, много от нас се борят с някаква зависимост.

Зависимостите могат да се проявят в много различни форми и да ни засегнат в различна степен.

Кои са зодиите, склонни в по-голяма степен към подобно поведение?

Телец

Телците са най-големите любители на храната, които може да срещнете. Може би не го забелязвате отначало, но погледнете отново и ще разберете, че винаги хапват или пият нещо.

Тази пристрастеност е важна част от комфорта и енергията им – в дните, в които не спят или не правят секс – но тези оправдания не променят факта, че тази зависимост е станала тяхна рутина.

Близнаци

Близнаците непрекъснато трябва да общуват с хора, независимо къде се намират или какво правят. Те имат профил във всяка социална мрежа, включително и в онези, за които не сме чували.

Освен че са пристрастени към социалните медии, те имат и нужда да бъдат забелязвани.

Тази зависимост може да попречи на много лични преживявания, но въпреки това те непрекъснато са заети с телефона си.

Лъв

Родените под този знак обичат светлината на прожекторите, затова е съвсем естествено да искат да изглеждат добре пред тях. Те винаги се стараят да изглеждат добре, когато се срещат с други хора.

Оттам идва зависимостта им от пазаруването. Разбира се, това е много скъпа зависимост, но този факт не ги спира да обикалят магазините всяка седмица.

Часовници, обувки, дизайнерски дрехи – Лъвовете искат всичко. Те обичат да имат хубави неща, защото те са повод да получават комплименти.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари