IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 септември

20 септември 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Силно зависими сте както от правилата, така и от обкръжението си. Не си струва да давате идеи, да стартирате непознати дейности. Почти непрекъснато ще изникват непредвидени затруднения, които по един или друг начин ще възпрепятстват напредъка ви.

Телец

Постарайте се да се ориентирате в обстановката своевременно и да адаптирате работата си към обстоятелствата. Рано е за мащабни проекти. Ще сте по-успешни, ако насочите силите си към недовършените дейности.

Близнаци

Намалете темпото, но без да губите концентрация. При неясни ситуации търсете подсказки или допълнителна информация от по-квалифицирани колеги. Въздържайте се от импулсивни решения.

Рак

Динамичен ден и изпълнен с емоции. Те обаче ще са разнородни, ще въздействат върху настроението ви, което ще е твърде променливо. Не позволявайте на песимизма да влияе върху отношенията ви.

Лъв

Отношенията ще са хармонични, но събитията ще ви върнат към миналото и може да почувствате лека тъга и носталгия. Не са изключени проблеми, свързани с финансите или с практическото решение на битови въпроси. Запазете спокойствие, рано или късно ще ви хрумне оригинално решение.

Дева

Приемайте неприятностите като естествен елемент от ежедневието. Гледайте по-философски на затрудненията, с които се налага да се справяте. Действайте самостоятелно. Поне ще знаете точно каква грешка сте допуснали, ако нещо не ви се получи.

Везни

Въображението ви е силно, но ще се наложи да намалите темпото поради въздействието на външни фактори или необходимостта да се съобразите с нечие субективно мнение. Излишно е да се изнервяте. Изчакайте подходящия момент, в който ще докажете основателността на позициите си.

Скорпион

Реалността ще се размине с очакванията ви и това може да въздейства върху настроението, да ви разколебае, да ви обезкуражи. Анализирайте още веднъж ресурсите, с които разполагате и стартирайте идеите си. Ако нещата не потръгнат ще имате възможност да ги стопирате без сериозни материални загуби.

Стрелец

Въздържайте се от резки изказвания и неаргументирани решения. Ефектът няма да ви зарадва и може да съжалявате за необмислените си действия.

Козирог

Ще се наложи да избирате един от няколко почти еднакво неблагоприятни варианта. Критерият ви за оценка трябва да е по-скоро собственото ви здраве, отколкото финансовите постъпления.

Водолей

Ще ви е необходима допълнителна информация, за да се справите със задачите, които сте си набелязали. Лошото е, че информацията, която намирате ще е твърде противоречива. Изчакайте, след разговор с колега ще стигнете до правилното заключение.

Риби

Дори да сте твърдо уверени, че работата ви е безупречна ще е по-добре все пак да направите проверка на „тънките“ места. Все още разполагате с достатъчно време за корекции, които ще ви осигурят стабилни позиции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари