IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Демонстрация: Коремът ни преди и след обилна вечеря

23 септември 2017 09 30

Всеки заслужава да се поглези, твърди Анна Виктория

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Всеки човек заслужава от време на време да се отпусне и да се наслади на любимата си вечеря, без да брои калориите или да мисли за кантара. Изключение не прави и известният треньор в Instagram Анна Виктория, която може да се похвали с красива фигура.

Тя споделя снимка, на която може да се види огромната разлика в корема ѝ преди и след като се е поглезила на вечеря. С този фотос тя окуражава и останалите да правят същото от време на време.

На снимката Анна, която казва, че си е похапнала пица, бургер, бисквитки и е пила вино, показва разликата в тялото си, преди да отиде на вечеря и след като си е хапнала добре – когато се случва сериозно подуване на корема.

Анна пояснява, че докато на първата снимка позира, то това, което се вижда на втората, не е нарочно издуване на корема ѝ – той е следствие на подуването от изконсумираната храна.

„Позволете си да поживеете“, съветва тя своите последователи и продължава: „Насладете се на храната. Пийте много вода след това. Ще бъдете подути, да. Но на следващия ден коремчето ще изчезне и ще възвърнете формата си на 80% след седмица.“

Последователите подкрепят смелостта за споделянето на снимката.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари