IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 септември

21 септември 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с околните. Обръщайте внимание на мнението им. Първоначално може и да предизвика у вас негативни реакции, но много скоро ще намерите подходящи решения, които ще харесат на околните, а вас ще ви зарадват.

Телец

Нещата ще ви се случват като „на шега“. Приятна ситуация, но която не бива да приспива бдителността ви. Проявете наблюдателност и предпазливост.

Близнаци

Непрекъснато ще се случват разни изненади, с които ще се забавлявате. Вършейки рутинната си работа ще успеете да приложите нестандартни методи и да получите странни, но все пак добри резултати.

Рак

Семейните проблеми ще изместят всичко останало. Не се вторачвайте в подробности излишно, но и не пренебрегвайте предпочитанията на близките си.

Лъв

Поддържайте по-широки контакти, но се въздържайте от прекалена активност. Качествата ви ще бъдат забелязани и високо оценени, но проявите на самонадеяност – обратно! Ще бъдат подложени на жестока критика.

Дева

Отношенията ще са хармонични, но не и спокойни. Вълненията ще са предимно в мислите ви и ще са по-скоро плод на въображение. Не търсете конфликти там, където ги няма.

Везни

Не губете чувство за мярка, ще сте подложени на противоречиви преживявания. Спазвайте правилата, следвайте собствените си принципи и не се поддавайте на чуждо влияние.

Скорпион

Имате желание да сте самостоятелни, но е желателно да не губите контактите си. Точно в труден момент ще получите правилната информация и действената помощ. Няма да напреднете, но няма и да загубите позициите си.

Стрелец

Следвайте собствените си пориви. Единственият мотив трябва да е идеята ви по принцип. Близките най-вероятно няма да ви подкрепят и може да претърпите материални загуби, но едва ли ще са значителни.

Козирог

Дребните занимания ще са ви много лесни. От друга страна сериозните затруднения може би ще ви подействат доста стресиращо. Предстои промяна, която определено ще ви е доста полезна.

Водолей

Следвайте вдъхновението си. Ще се измъкнете от не една сложна ситуация, но ако сте предпазливи и не излагате мислите си на всеослушание.

Риби

Контролирайте емоциите максимално. Повечето събития ще ви създават негативни усещания. Не ги възприемайте като нещо „последно“, а като пореден и неизбежен етап. Съвсем скоро ще си изградите ясна концепция за случващото се.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари