IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо той е самотен според зодията (I част)

23 септември 2017 14 15

Каква е причината мъжете да се усамотяват?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Може да се намираме сред тълпа от хора и в същото време да се чувстваме отчаяно самотни. Самотата е усещането да бъдем сами, да се чувстваме изолирани, нежелани, празни и без хора, които да се грижат за нас.

Когато сме самотни, жадуваме контакт с някого, но процесът може да изглежда невъзможен. Колкото по-дълго се чувстваме самотни, толкова по-интензивни стават негативните чувства.

Понякога може да се окаже голямо предизвикателство да прогоним чувството на самота, а това може да изисква повече от разговор с добър приятел.

Моментите на самота са съвсем нормални – всички ги имаме, но когато състоянието продължи задълго, то може да ни засегне много сериозно.

Астрологията може да ни подскаже кои са причините мъжете от различните зодии да се усамотяват.

Овен

Той не демонстрира интерес към никого, освен към себе си и остава погълнат от своята личност. Ако успее да се откъсне от мислите си, ще забележи, че светът се върти, само че не около него.

Мъжете от тази зодия се отчуждават от хората с непрекъснатото си самосъжаление и с тенденцията всеки разговор да приключва с тема, която се върти около тях.

Телец

Той е самотен, защото е уплашен до смърт някой да не се възползва от него или да не го предаде. Затова му отнема много време, преди да се довери на хората и да ги допусне в живота си.

Проблемът е, че малцина искат да чакат, докато той реши, че са достатъчно добри, за да им се довери.

Близнаци

Той е пример за човек, който е изключително социален, но все още самотен. Мъжът Близнак просто не е почувствал, че се свързва с хората по-задълбочено. Иска останалите да го разбират, но това често не се случва.

Рак

Той е винаги на разположение за своите приятели, но когато се нуждае от тях, не може да общува с никого. Мъжът от тази зодия се опитва да стане по-добър човек, когато е напълно самотен. Ако хората, с които е заобиколен, единствено изискват, без да дават нищо в замяна, тогава той трябва да преосмисли взаимоотношенията си.

Нужно е да бъде по-внимателен кого допуска в живота си.

Лъв

Мъжете от тази зодия са самотни, защото са се убедили, че всеки, който казва, че е на тяхна страна, всъщност е против тях. Лъвовете смятат, че другите само се преструват и че лоялността им е фалшива.

Заради страха си да се доверят, те се превръщат в едни от най-самотните знаци в зодиака.

Дева

Той се усамотява, когато не получава удовлетворението от живота, на което е свикнал.

Той трябва да намери нещо, което да задържи неговия интерес и да му позволява да използва някои от изследователските си умения. След като се почувства себе си отново, тогава ще може отново да общува с хората.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

... ( преди 6 години )
ne znaia dali e viarno za moite dvama liubimi bliznaci ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар