IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 септември

22 септември 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстоят ви публични изяви. Може да не са мащабни, но ще са интересни. Проявете благосклонност към останалите участници, не отхвърляйте предложенията им. От своя страна те ще ви се отблагодарят с доверие и висока оценка на постиженията ви.

Телец

Контактите ще са интензивни, като неформалните ще са с превес. Ще имате възможност да споделите и обсъдите идеите си. Може да звучи странно, но колкото по-нестандартни са хрумванията ви, толкова повече привърженици ще спечелите.

Близнаци

Няма да се натъкнете на сериозни проблеми, но за да се справите със задачите, които сте си поставили е желателно да проявите трудолюбие, дисциплина и да не се разсейвате. Не е изключено да получите допълнителен приход или интересен подарък. Отделете време за любимите си занимания.

Рак

Много е вероятно да ви поканят на гости, семейно тържество или приятелско парти. Постарайте се да не натрапвате мнението си и да не проявявате капризи. Вместо да направите добро впечатление ще изпаднете в изолация.

Лъв

Събитията днес може да са малко, но ще са показателни. Вероятно ще съществуват предпоставки за промяна, която от доста време обмисляте или която бихте искали да реализирате. Първите крачки ще са възможни, но не се опитвайте да изпреварвате времето.

Дева

Непредвидени финансови постъпления ще подобрят настроението ви. Ще имате възможност да посрещнете някои дребни, но важни разходи. Разполагайте със средствата си разумно, а не със замах.

Везни

Ще имате възможност за самостоятелна работа. Част от ограниченията, с които сте се съобразявали ще отпаднат. Вероятно са били свързани със субективен фактор, който към момента не е актуален.

Скорпион

Участвайте в случващото се, но без да се стараете да излезете на преден план. Не е желателно да се стремите към лидерски позиции. Съобразявайте се с предпочитанията на останалите участници и им дайте възможност да действат самостоятелно.

Стрелец

Ако времето позволява, то ще е най-добре да сте през по-голямата част от деня на открито. Заниманията ви ще са различни от рутинните и ще имате възможност да се възползвате от фантазията си. Резултатите ще впечатлят околните и ще получите окуражаващи оценки.

Козирог

Някои занимания няма да ви се получат от първия път. Продължавайте с опитите, ще намерите правилното решение по принципа на „пробата и грешката“. В конкретния случай е важно да проявите упоритост и да не се отказвате.

Водолей

Ще имате прекрасната възможност да разширите бизнеса, професионалното си влияние или да участвате в проект, различен от основната ви дейност. Приемете предизвикателството, но с умерен ентусиазъм и без прекалени очаквания. Ще е по-скоро допълнителен, но полезен опит.

Риби

Към някои ситуации ще се наложи да подхождате като към изключения, защото няма да се вписват в общите правила. Резултатите от тях ще са нестандартни, така че се опитайте да ги анализирате и прилагате именно по този начин. Разчитайте на въображението си, а не на привилегии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари