IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 септември

23 септември 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се захващайте с трудоемки дейности. Ориентирайте се към занимания, изискващи умерени усилия. За част от тях ще се натъкнете на дребни затруднения, но ако ги обсъдите с подходящ събеседник ще се справите без допълнителна помощ.

Телец

Отнасяйте се с разбиране към близките си. Ако сте достатъчно наблюдателни лесно ще се ориентирате в обстановката. По силите ви е да създадете хармонични отношения, да адаптирате действията си към стремежите на околните и да действате в сътрудничество.

Близнаци

Избягвайте шумните компании. Ще възстановите силите си много по-ефективно, ако останете у дома с любимите си занимания. Въздържайте се от участие в каквито и да било авантюри.

Рак

Спокоен ден. В състояние сте да подредите програмата си изцяло самостоятелно и независимо и да се занимавате с каквото ви харесва. Емоционалното ви състояние е стабилно. Бихте могли да изгладите съществуващите към момента недоразумения, свързани с романтичните ви взаимоотношения.

Лъв

Контактите ще са тесни, но интересни. Вероятна е среща със стар приятел, съученик или колега, свързана с интригуващо предложение за сътрудничество. На този етап е желателно да се въздържате от действия с перспективен ефект.

Дева

Събитията ще са интензивни, но не и изтощителни. Не е изключено да се наложи да реализирате кратко събитие, да се занимаете с обзавеждането у дома, да участвате в приятелско парти, че и да отделите време за усвояване на нова информация. При всички случаи няма да усетите как ще мине денят, а като краен резултат ще сте доволни от себе си.

Везни

Възможностите и желанията ви леко ще се разминават. Опитайте се да си поставяте реални цели. Не е изключено да попаднете в компания, в която повечето присъстващи са ви непознати. Във ваша полза е да не привличате вниманието, а да наблюдавате и да трупате опит.

Скорпион

Интуицията ви е силна и сте особено проницателни. Помислете за преживените наскоро неуспехи. Не само ще установите причините, но и ще измислите хитроумен начин да оправите нещата.

Стрелец

Намалете инициативата. Въздържайте се от поемане на каквито и да било отговорности. Отдайте се на спокойни занимания, на близките си, на чувствата и изобщо, този път просто „плувайте по течението“ и се радвайте на дребните удоволствия.

Козирог

Мисли за бъдещето изпълват съзнанието ви. От мисли на моменти ще се преливат в мечти, но какво по-хубаво от това да си помечтаете. Все пак, започвайки да реализирате мечтите си е желателно да си дадете сметка за ресурсите, с които разполагате.

Водолей

Не пренебрегвайте подозрителните съвпадения, тревожните си предчувствия и струпването на неприятни събития в един и същ момент. Опитайте се да съчетаете логиката с интуицията и лесно ще си отговорите на част от въпросите, свързани с личните отношения, които ви безпокоят.

Риби

Ще успеете да съчетаете неформалните си контакти с деловите интереси. Разчитайте на предчувствието си що се отнася до уреждане на романтичните взаимоотношения, организацията на пътуване с развлекателна цел, създаването на лични връзки. По отношение на здравето и дома си, обаче подхождайте прагматично.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари