IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 септември

25 септември 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не рискувайте. Не е изключено да попаднете в някаква неприятна ситуация или инцидент. Намалете темпото и действайте разумно без излишна самонадеяност.

Телец

Бъдете предпазливи и старателни. Проверявайте резултатите от работата си преди да ги обявите за окончателни. Не е изключено някой да се намеси във ваша вреда с цел да ви дискредитира.

Близнаци

Колкото и обещаващо да ви изглежда началото на деня подгответе се психически, че събитията ще са противоречиви. Не са изключени задръжки заради трафик, бюрократични затруднения, грешки в документите, които са ви необходими. Излишно е да се изнервяте. Просто преминавайте към следващата задача, поне с половината от тях ще се справите.

Рак

Затрудненията ви ще са в две направления – комуникация и пътуване. Ще си спестите неприятности, ако ограничите контактите само до неотложните и ако предвиждате достатъчно време за задръжки от трафика. Не е желателно да закъснявате за срещи и да изпадате в пространни обяснения.

Лъв

Бъдете предпазливи, ако се занимавате с финансови дейности или други, свързани с материални ценности. Не въвличайте близките си в подобни сделки. Мнението им ще е противоречиво, ще ви обърка и е много вероятно да вземете погрешно решение.

Дева

Контролирайте емоциите и намалете активността. Заемете пасивна, наблюдателна позиция и анализирайте поведението на останалите участници във всяка дейност или дискусия. Ще си изясните причините за неприятности, които са ви се случили преди време.

Везни

Потенциални възможности за реализиране на целите не ви липсват, но за част от тях все още нямате ясна концепция и теоретична обосновка. Заемете се първо с рутинните задачи, а за новите занимания разчитайте на вдъхновението си. Потърсете съществуващи към момента практики и ги комбинирайте с личния си опит.

Скорпион

С каквото и да се захванете е желателно предварително да анализирате обективните факти. Въздържайте се от каквито и да било рискове, допълнителни разходи и ново сътрудничество. Следвайте собствените си убеждения, а не чужди съвети.

Стрелец

Ще се наложи да се съобразявате с чужди наставления. Спазвайте йерархичните изисквания, проявете отговорност, изпълнителност и максимално старание. Резултатите от работата ви ще бъдат забелязани и ще получат висока оценка.

Козирог

Разсеяни сте и може да допуснете дребни, но досадни грешки. Намалете контактите, телефонните разговори, страничните занимания. Ориентирайте усилията си към уточняване на детайлите от споразуменията, които се опитвате да постигнете, пазете си силите.

Водолей

Ще впечатлите както с присъствието, така и с изказванията си, но не се главозамайвайте от получените комплименти. Възприемайте събитията по-скоро с чувство за хумор, отколкото сериозно. Скоро ще установите, че това ви е спасило от неудобна ситуация, с която трудно щяхте да се справите.

Риби

Част от ситуациите ще бъдат като дежавю, но независимо от това сте в състояние да допуснете една и съща грешка втори, че и трети път. Действайте логично, а не по инерция. Има хора, които са доказали, че не заслужават доверието ви, не им давайте поредната възможност да ви измамят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари