IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 25 септември – 1 октомври

25 септември 2017 07 10

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 25 септември – 1 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Приемете затрудненията като естествена закономерност. Не драматизирайте и не преувеличавайте значението им. Енергетиката ви е стабилна и добрите резултати зависят от позитивното ви настроение. Личните отношения ще са спокойни. Ще имате възможност да финализирате някои сделки или да уточните важни подробности.

Телец

Събитията ще са свързани предимно с отношенията. Както деловите, така и личните може да са белязани с някакви недоразумения. Заредете се с търпение и не бързайте със заключенията. Има фактори, които първоначално няма да са ви известни и може да съжалите за прибързаните си думи и действия. Приемете случващото се като възможност за обогатяване на личния ви опит. Финансовите въпроси решавайте самостоятелно.

Близнаци

Опитайте се да действате самостоятелно и то влагайки повече разум и по-малко емоции. Почти нищо няма да ви се получи от първия път, което не означава, че трябва да се отказвате. Напротив, потърсете съвет, обменете опит, приемете неуспеха като възможност за експериментиране с друг вариант. Дистанцирайте се от клюки и интриги, които ще влошат личните ви отношения. Не прекалявайте с разходите.

Рак

Стари грешки ще излязат наяве и ще ви създадат затруднения. Не бързайте да отричате, нито да се оправдавате, защото околните най-вероятно няма да приемат аргументите ви. Ако не се чувствате достатъчно уверени в себе си не се захващайте за сложни задачи. Проверявайте парите и документите си, съществува вероятност да загубите нещо от разсеяност.

Лъв

Наблюдавайте и преценявайте събитията обективно. Не се стресирайте от дребните неуспехи и не зацикляйте на задачи, за които в момента не ви хрумва решение. Преминавайте към следващото, а когато ви осени вдъхновението ще се върнете назад. По-лесно ще се справите с работата си, ако от време на време сменяте заниманията. Проявете принципност в личните отношения и не създавайте прецеденти.

Дева

Подсъзнателните ви съмнения пречат на обективната преценка за случващите се около вас събития. Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в интриги, които да създадат затруднения в ежедневната ви работа. Не се изолирайте, а намерете начин да споделите и обсъдите ситуацията с приятели, на които имате безпрекословно доверие. Финансовото ви състояние е леко нестабилно, не е нужно да удовлетворявате всички капризи на близките си.

Везни

Проявете предпазливост спрямо личности, които не познавате твърде добре. Прословутата ви доброта и услужливост е „нож с две остриета“. Бъдете полезни не само за околните, но и за себе си, защото не всички възприемат добрите ви качества безкористно. Не са малко хората, които биха се възползвали от вас без никакви угризения на съвестта, а това не само ще ви огорчи, може да ви създаде и комплекси. Нужна ви е повече увереност при уреждане на личните отношения. Въздържайте се от дългосрочни инвестиции.

Скорпион

Желанието ви да действате самостоятелно е прекрасно, но ще имате тази възможност, ако не обсъждате намеренията си. Не възприемайте дружелюбното отношение на околните като залог за приятелство. Част от тях се стремят към компанията ви с користни цели. Наблюдавайте поведението им и ще се убедите. Ще имате възможност да се справите с конфликтите от личен характер.

Стрелец

Ще се наложи да реализирате няколко кратки пътувания през този период и добрата новина е, че ще извлечете максимална полза от тях. На преден план ще излязат някакви стари занимания, които ще имате възможност да актуализирате и подобрите. В резултат ще получите и допълнителни финансови постъпления. Разпределяйте оптимално бюджета си и не се вторачвайте в дребните недостатъци на любимия човек.

Козирог

Задачите ви ще са много и спешни. Не разчитайте на подкрепа. Концепциите ви са ясни за самите вас, но ще ви е трудно да ги представите разбираемо на околните и може да се стигне до конфликти. Ще се справите, благодарение на прословутата си трудоспособност и на учението да разпределяте приоритетите. Резултатите ще са плод на сериозни усилия, но пък ще получите очакваните от работата си приходи.

Водолей

Не се опитвайте да получите званието „специалист по всичко“. За всички е ясно, че имате богата фантазия, сериозни познания и полезен опит, но във ваша полза е да се намесвате само там, където ви търсят, а не на всякъде, където прецените. Поведението ви може да бъде преценено не като опит да услужите, а като натрапничество и да влошите отношенията си. Хората, които ви разбират нямат нужда от обяснения, а с другите не си заслужава да се занимавате. Избягвайте уреждането на финансови въпроси.

Риби

Въздържайте се от импулсивни постъпки, предизвикани от спонтанни емоции. Особено ако се касае до някаква сериозна промяна като работно място или местоживеене. Действайте с разум и логика, а не по интуиция, за да не съжалявате в дългосрочен план. Изяснете си ситуацията на теория преди да предприемете практически действия. Въздържайте се от прояви на ревност и ненужни разходи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари