IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С тези 3 зодии смехът е гарантиран

25 септември 2017 14 30

Кои знаци в зодиака най-много обичат да се смеят?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Чувството за хумор е сред най-добрите качества, които можем да притежаваме. Кой не обича да се посмее и да освободи напрежението по този забавен начин?

Степента, до която дадена шега може да ни разсмее зависи най-вече от чувството за хумор, което притежаваме. В това отношение ние също се различаваме според зодиакалния знак.

Истината е, че представителите на определени зодии могат да се похвалят с доста по-добро чувство за хумор, в сравнение с останалите. А ето и кои са най-забавните в зодиака.

Везни

Везните са най-социалният знак сред всички зодии. Те са родени артисти, така че не е чудно, че оглавяват този списък.

Те се хранят с енергията на другите и обичат да предизвикват смях и усмивки сред хората около тях. Везните могат да отидат и до крайности, за да ни разсмеят.

Родените под този знак не се интересуват особено от онова, което хората мислят за тях, стига да се смеят.

Стрелец

Стрелците обичат да разказват забавни и подробни истории, за да разсмеят хората. Те могат да превърнат почти всяка сладникава ситуация, която не се отличава с нищо забавно, в изключително весела и оживена история.

Именно Стрелците са хората на партито, които ще разказват вицовете така, че хората да разлеят напитките си от смях. С тях забавлението е гарантирано.

Близнаци

Представителите на тази зодия обичат да разказват забавни истории и да са първите на партито, които да предложат някой виц. Понякога те се шегуват и за сметка на други хора, но никога не правят това по начин, който да ги обиди.

Близнаците се опитват да научат хората как да се смеят сами на себе си. Ако ни се случи нещо неудобно, можем да очакваме Близнаците да бъдат първите, които да проговорят.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари