IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 септември

26 септември 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Вероятно ще се наложи да промените плановете си. Ще се наложи да участвате в дълги и досадни съвещания на работното място. Слушайте внимателно и си записвайте подробностите, ще откриете в тях важна информация. Вечерта може да ви изненадат гости.

Телец

Сравнително спокоен откъм преживявания, но наситен с ангажименти ден. Едва ли ще имате възможност да скучаете, което ни най-малко няма да навреди на въображението ви. Споделете фантазиите си. Вероятно ще получите одобрение и подкрепа за реализацията им.

Близнаци

Проявете инициатива и действайте гъвкаво. Следвайте интуицията, споделяйте съмненията и не се страхувайте от затрудненията. Ще се справите с актуален проблем, ако промените подхода.

Рак

Този път ще разберете, че невинаги „денят се познава от сутринта“. Независимо от проблемите, с които може да се наложи да се справите преди обед като цяло денят ще е сравнително спокоен. Не прекалявайте с разходите за „домашни потреби“.

Лъв

Ще се справите успешно със задачите си, ако никой не ви пречи. Ако, обаче и въпреки всичко се чувствате разсеяни и неуверени, то не се безпокойте да се посъветвате с по-опитни от вас и да потърсите съдействие. Екипната работа ще е резултатна.

Дева

Не се надявайте на свободна минута. Ще сте толкова затрупани с работа, че може да забравите някакво обещание, което сте дали на близките си. За щастие, те ще се справят и без вашата помощ, а вие се реванширайте като им създадете някакво импровизирано забавление.

Везни

Настроението ви е оптимистично. Основните въпроси, с които ще се наложи да се занимавате днес ще са свързани с финанси, разходи, бюджет. Ще получите добри новини, които ще ви разведрят даже и в прозаичните занимания.

Скорпион

Среща или разговор с приятел ще ви заредят с оптимизъм за целия ден. Ще установите причините за някакво недоразумение или ще разкриете интересна тайна. В резултат на всичко това ще решите сполучливо казус, който ви занимава от известно време.

Стрелец

Съвсем реално ще приложите мъдростта за добрата дума, дето отваря железни врати. Ще коригирате стара грешка, ще изгладите недоразумение със съсед или роднина, ще получите мил подарък или друга материална придобивка. Изобщо, запишете този ден в групата на успешните.

Козирог

Ще реализирате идея, за която ви е необходимо сътрудничество. Ще получите нужната ви помощ благодарение на положителното си излъчване и лекота на общуване. От вас се изисква само да сте последователни и да действате със замах.

Водолей

Ще отхвърлите дейности, свързани с държавните институции, банки или учебни заведения. Събитията ще са динамични, а разговорите полезни. Ако се налага да реализирате кратко пътуване не се колебайте, но преди да тръгнете прегледайте подробно документите си.

Риби

Проявете предпазливост в контактите си. От една страна е възможно да ви поверят тайна, която няма да ви хареса. От друга да чуете оценка за себе си, която ще ви накара да се замислите над въпроса дали не е добре да поработите върху характера си. И в двата случая ще ви трябва време за окончателно решение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари