IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тези зодии се радват на най-голям късмет

26 септември 2017 14 20

Но дали е просто късмет или има още нещо?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки човек може да направи така, че да има повече късмет. Истината е, че ако седим и чакаме нещо да се случи, едва ли ще бъдем късметлии. Ако обаче заменим чакането с действия, резултатът вече може да бъде съвсем различен.

В изкуството по създаване на собствения си късмет определено има какво да научим от някои знаци в зодиака. Добре е да се вгледаме в примера на тези зодии.

Водолей

Водолеите създават своя собствен късмет въз основа на това, което Вселената им казва. Те се опитват да бъдат от типа „иди и си го вземи“, но ако това не проработи, се опитват да потърсят решения вътре в себе си.

За своя късмет Водолеите често разчитат едновременно на себе си и на Вселената, така че, когато успеят, може да бъде загадка как са го постигнали.

Родените под този знак вярват, че късметът идва от самите тях.

Лъв

Лъвовете изглеждат като хора, на които всичко им е поднесено на сребърен поднос, но всъщност те знаят, че упоритата работа и посвещението са това, което ги прави късметлии.

Те може да изглеждат и като фокусирани върху себе си в много голяма степен, но това е само защото искат да докажат, че позитивизмът и усилията се отплащат.

Представителите на тази зодия знаят разликата между създаването на късмета си и това да оставят на Вселената да се погрижи за него от време на време.

Овен

Овните са наясно, че нищо не се случва, ако те не го накарат да се случи, затова твърдо вярват, че сами са отговорни за своя късмет.

Изглежда, че нещата при тях се случват лесно, но това вероятно се дължи на факта, че те са отворени към нови възможности. Тъй като те са добре осведомени за своето обкръжение и винаги се срещат с нови хора, пред родените под този знак се откриват много шансове да намерят тези възможности.

Ако ги попитаме, те ще ни отговорят, че всички хубави неща идват при онези, които излизат навън и ги хващат. Когато се научим как да правим това, ще започнем да се радваме на добър късмет, където и да отидем.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

... ( преди 6 години )