IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя кариера е най-подходяща за всяка зодия? (II част)

1 октомври 2017 14 15

Ето какво смятат звездите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Търсим съвет от хороскопа си за всичко – с кого да излизаме, как да планираме седмицата си или дори годината.

Можем да използваме зодиака, за да се насочим и към професията, която най-добре би ни прилягала, според личностните ни характеристики. Именно върху тях трябва да помислим, когато избираме професионалния си път, за да бъдем удовлетворени и щастливи от работата си.

Разбира се, всяка професия би била подходяща за нас, ако е желаната. Все пак е забавно да погледнем на нещата от различен ъгъл и да разберем какво има да каже астрологията.

След като вече се спряхме на най-подходящите професии сред първите шест знака в зодиака, предстои да видим кои са те сред останалите шест.

Везни

Те са експертите по естетиката, затова добре би им подхождала работа, свързана с вътрешен дизайн.

Тъй като са много приятни личности, от тях може да стане и отличен продавач-консултант. Везните могат да продадат всичко на всеки, дори и клиентите да нямат нужда. Ако се възползват от тази своя способност, могат да имат процъфтяващ бизнес.

Скорпион

Родените под този знак са емоционални и променящи се, затова имат нужда от работа, която ги докосва на по-дълбоко ниво.

Затова те ще се справят добре с работа, свързана с лечение и психология. Може също да се интересуват от психотерапия, хирургия, кризисно консултиране и дори разследване на престъпления.

Стрелец

Това е знакът на свободата и любовта. За тях е подходяща работа, която им позволява да пътуват по света и да го изследват, особено срещите с различните култури.

Преподавателската дейност в университет също може да е подходяща за Стрелците, те могат да бъдат и експерти по чужд език или туристически агенти. Свободата на мисълта, свободата на местоположението и свободата на движението са местата за тях.

Козирог

Козирозите искат да виждат резултати. Те са най-щастливи, когато работата им е практична, полезна и оставя трайно наследство.

Те имат умения да елиминират загубата на време и ресурси. Поради тази причина могат да работят добре и с пари – в банка или да имат собствен бизнес.

Водолей

Родените под този знак имат силно изразена индивидуалност, затова трябва да избягват претъпканите с хора работни места. Те ще се справят много по-добре, когато са навън и помагат на хората. Затова хуманитарната работа може да е точно за тях.

Същото важи и за всичко, свързано с придобиването на различни знания, с които могат да бъдат полезни на останалите.

Риби

Рибите са неспасяеми мечтатели, затова не бива да се учудват, ако се затрудняват с намирането на кариера, която едновременно да е интересна, от полза е за хората и все пак носи приходи.

Много Риби откриват себе си в изкуството, но може и да се реализират изненадващо добре в света на технологиите. Тази кариера позволява на Рибите да живеят в кибернетична реалност, която идеално се вписва в способността им да се движат извън „реалния живот“.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари