IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сексуален хороскоп за октомври

2 октомври 2017 15 00

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Температурите навън започват да падат, но те не бива да влияят на нашия сексуален живот. Напротив, сега е времето, когато топлината на нашите желания ни загрява най-добре.

Предлагаме ви сексуален хороскоп на сп. Elle за всеки знак и как да не губите и грам от своите чувства.

Овен

Общо настроение: През октомври звездите не предвиждат тишина в спалнята. Настроението ви в никакъв случай няма да е спокойно и това ще бъде видно за всички около вас, не само за партньора ви. Често можете да променяте решенията си, но избягвайте агресия и се опитвайте да контролирате желанията си.

Когато сте с партньор: Какво е по-приятно: да дадеш или да получиш? Сексуалният хороскоп за октомври предлага решение – като сте решили да угодите на партньора, само увеличавате удоволствието си.

Ако търсите партньор: Не вземайте никакви измислени решения, само за да избегнете чувството на самота. Особено ако по пътя ви изведнъж се появи любовник от миналото – в тези отношения само времето ще постави всичко на мястото му.

Телец

Общо настроение: Сега предпочитате уединение и уют, а не бурни партита с приятели.

Когато сте с партньор: Наблегнете през този месец да бъдете по-дълго време заедно, това чувство на близост и топлина ще заздрави още повече връзката ви. В такава атмосфера е хубаво да правите планове за бъдещето – просто се опитайте да ги обясните подробно на партньора си, за да достигнете от думи до дела заедно.

Ако търсите партньор: Звездите са подготвили среща, която може да заеме важно място в живота ви. Сексуалният хороскоп за октомври дава само един важен съвет – вярвайте на сърцето си, а не на съветите на другите.

Близнаци

Общо настроение: Този месец се подготвя някакво семейно събитие, благодарение на което ще е необходимо да прекарате повече време с близките си. Не отделяйте обаче цялото си усилие в тази насока – следващите седмици ще ви позволят да преживеете чувства като нежност, радост и чувство за хармония със себе си.

Когато сте с партньор: Погрижете се за партньора, но не забравяйте собствения си интерес – само при такива условия и двамата ще можете да изпитате най-доброто и желаното. По-често говорете за това, което ви харесва и какво очаквате от секса.

Ако търсите партньор: Появата на ново запознанство ще бъде впечатляващо, но се опитайте да го проучите повече, без да се влияете от учестения сърдечен ритъм. Ако бъде „просто секс“ е малко вероятно да донесе удоволствието, което очаквате.

Рак

Общо настроение: Изглежда, че звездите през октомври ви изпълват с решителност. Знаете как да изграждате взаимоотношения, единственото изключение е интимната сфера – не забравяйте, че тук всеки има своя вкус и собствено мнение.

Когато сте с партньор: През първата половина на месеца искате да опитате ролята на „капризно момиче“. Защо не, но е по-добре само в леглото, в противен случай има риск любимият ви да разбере всичко напълно погрешно.

Ако търсите партньор: Ако са ви омръзнали отношенията-еднодневки, октомври е готов да предложи по-сериозен вариант. Не чакайте обаче съдбата да почука на вратата ви – използвайте всяка възможност да бъдете извън дома си и да отидете на парти.

Лъв

Общо настроение: Първите две седмици на месеца могат да доведат до внезапни промени в настроението. Либидото ви се нуждае от подкрепа, затова се опитайте да поддържате позитивно отношение, логика и здрав разум.

Когато сте с партньор: Всяко съмнение генерира тревога и несигурност и тези, които ги изпитват ще имат проблем в секса. До средата на месеца се опитайте да намерите точните думи, за да кажете на партньора си какво ви притеснява и да възстановите доверието.

Ако търсите партньор: Новата среща има добри шансове да се превърне в нещо повече. Стига обаче подробностите да си останат между вас. Сексуалният хороскоп за октомври ще бъде много успешен, ако не слушате ничий съвет.

Дева

Общо настроение: Изглежда, че звездите са планирали за вас много неща и събития, с които трудно ще смогнете. Най-важното във всичко, което се случва е да не губите личните си приоритети. Вие сте много необходими за хората около вас, но помнете – имате нужда най-вече от себе си.

Когато сте с партньор: Либидото ви е на върха, искате да флиртувате, съблазнявате и от всичко това получавате истинско удоволствие. Опитайте се да накарате партньора ви да усети потока на тази сексуална енергия сам – в противен случай няма да избягате от изблици на ревност.

Ако търсите партньор: Този месец дава много възможности за празнични развлечения и нови срещи, но ако трябва да правите избор – нека бъде през втората половина на октомври.

Везни

Общо настроение: Звездите влязоха в движение, предизвиквайки жажда за промяна. Изглежда ще трябва да запретнете ръкави, да вършите нови неща, но трябва да бъде на линия и вашето желание. Иначе ще получите много упреци и ще изгубите интерес. Трябва да покажете и уменията си на балансьор.

Когато сте с партньор: Имате доверие на интуицията си повече от съветите на сексолозите. Но ако има съмнения в чувствата на партньора или ако започнете да спорите за дреболии, може би има повод за размисъл?

Ако търсите партньор: Какво ви предпазва от достигането и вземането на това, което желаете? Гордост, срамежливост или може би страх, че вашето желание не е толкова разбрано? Има само един сигурен начин да се разбере реакцията на партньора – да направите първата стъпка.

Скорпион

Общо настроение: Вие сте много желани, ефективни, енергични и това радва вашето его. Но за да не изгубите вкуса на живота и неговите удоволствия, не забравяйте да кажете понякога думата „не“ на другите.

Когато сте с партньор: Перспективи за ремонт, преместване, закупуване на недвижими имоти... Изглежда, че идните седмици са подготвили за вас богата програма. Сексуалният хороскоп за октомври дава съвет – за да не губите цялата си енергия по важни проекти, не забравяйте да планирате романтичен уикенд за двама.

Ако търсите партньор: Нови познати ви канят на различни събития, не ги отказвайте. Разберете повече за тях, за хобитата им, може да имате невероятен шанс. Само едно „но“ – ако в момента вашият нов любовник е зает, имайте търпение да почакате.

Стрелец

Общо настроение: Имате много интересни лични планове, както и идеи как да ги реализирате. Разбира се, вашите близки също са включени в този процес – през следващите седмици мотото ви е „Да бъдете изненадани и да изненадвате!“.

Когато сте с партньор: Най-малко искате сексът да се превърне в монотонен навик. Не се плашете да дадете вдъхновение на въображението си и ако харесвате ролеви игри, за вашия партньор е малко вероятно да заеме позицията на зрител.

Ако търсите партньор: Добро настроение, желание за удоволствие и желание да се положат усилия за това – това са трите най-добри новини от този октомври. Тайната съставка, която ще добави малко пикантност към романа ви. Не бързайте да разкриете намеренията си още от първите срещи.

Козирог

Общо настроение: Колкото повече давате, толкова повече получавате в замяна – този месец връзките ви могат да станат за вас неизчерпаем източник на жизненоважна енергия.

Когато сте с партньор: Колкото и добре да се разбирате и подкрепяте, уверете се, че можете да разчитате на партньора във всяка ситуация.

Ако търсите партньор: Този месец сексуалното намигване ще се получи само с онези, с които споделяте общи интереси. И ако изведнъж излезе забравен роман от миналото, решението трябва да се вземе много бързо: да или не – няма да имате време да мислите.

Водолей

Общо настроение: Изглежда, че звездите през октомври вещаят неочаквана атракция. Но за връзката всичко ще свърши добре – просто се опитайте да не изпускате ръката на партньора си.

Когато сте с партньор: Може би сте прекалено взискателни или категорични, или приемате някакво недоразумение твърде близо до сърцето си? Сексът като помирение ще помогне само отчасти – емоциите ще започнат да намаляват от втората половина на месеца. Особено ако показвате присъщата ви нежност.

Ако търсите партньор: Правете само това, което искате, и никой няма право да налага условията ви. Но неочаквана среща може да промени правилата на играта. Можете да започнете със забавление и съблазън и след няколко седмици да се чувствате подчинени. Е, от една роля в друга, понякога има само една стъпка и изглежда, че сте готови да я направите.

Риби

Общо настроение: Представителите на този знак знаят, че най-важните и вълнуващи събития при тях се случват в сънищата и въображението. Събитията от този месец обаче ще ви вдъхновяват за по-голяма откритост – в комуникацията с приятели и близки можете да спечелите увереност и вдъхновение, което ще ви помогне в интимния живот.

Когато сте с партньор: В първата седмица на месеца по-скоро ще бъдете в конфликт с половинката си и романтиката ще отсъства напълно. Какво е решението, за да не се превърне месецът в кошмар? Вместо да се съсредоточавате върху малки недостатъци на партньора, фокусирайте се върху това, което искате да правите заедно. Само такъв разумен подход към чувствата е гаранция, че скоро всичко ще се обърне в правилната посока.

Ако търсите партньор: Този месец има шанс да се върнете към своя стара любов – неочаквано обаждане, SMS или съобщение може да възроди връзката ви. Можете с изненада да откриете, че историята може да започне оттам, където е приключила.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари