IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Руската Виктория Бекъм остана само по блясък

7 октомври 2017 12 00

Тя е истинска звезда в социалните мрежи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Модел, който е известен като „руската Виктория Бекъм“, взима участие в реклама, като е „облечена“ само по блестяща боя за тяло.

32-годишната Аиза Анокина споделя видеоклипа със своите 1,4 милиона фенове в социалните мрежи.

Аиза, която става популярна заради видимата прилика със съпругата на Дейвид Бекъм, е телевизионен водещ, модел и бивша съпруга на известния руски рапър Гуф.

Тя се омъжва за него през 2008 г., но през 2013 г. се развеждат. Две години по-късно тя сключва брак с втория си съпруг – сърфистът Дмитрий Анохин.

Рекламният видеоклип, който рускинята заснема чисто гола, има за цел да популяризира нейна колекция с бижута. Във видеото цялото ѝ тяло е покрито с тъмносиня боя и плътен блестящ слой. Дори и ноктите на водещата са покрити с блясък.

Не е изненада, че видеоклипът става много популярен сред почитателите ѝ, а някои коментират, че тя прилича на морска нимфа.

Според слухове фигурата на Аиза е резултат от хирургическа намеса, както и интензивен фитнес режим. В миналото тя се е подлагала на липосукция на корема и ръцете си и се предполага, че имала имплантанти в седалището.

Може да разгледате снимки на Аиза в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари