IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ни прави най-щастливи според зодията? (I част)

7 октомври 2017 14 15

От какво се нуждаем най-много?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Щастието означава различно нещо за всеки човек. Много често то се крие в малките неща. Някои хора могат да оправят деня си просто като получат съобщение или обаждане от любим човек или като си купят домашен любимец.

Други се нуждаят от малко повече, за да бъдат щастливи. Може би тяхната идея за щастие е любимият им да планира най-идеалната среща. Това може да включва поднасяне на любимите цветя, резервация в луксозен ресторант и дори завършек с предложение за брак.

Онова, което ни прави щастливи, зависи и от зодиакалния ни знак. Какво означава щастието за различните зодии?

Овен

За да водят щастлив живот, родените под този знак трябва непрекъснато да постигат нещо. Ново лично постижение или нова позиция на работното място.

Разбира се, постиженията не идват без предизвикателства, но представителите на тази зодия открито ги приветстват по пътя си. Преодоляването им прави постиженията още по-впечатляващи.

Телец

Телците са най-щастливи, когато са ухажвани и глезени. Истината е, че всякаква форма на признание, независимо дали става дума за велик жест или просто съобщение рано сутринта, ще провокира усмивка на лицето им.

Жестът още повече ги докосва, когато идва от сърцето.

Близнаци

Близнаците не обичат да бъдат сами, затова спокойно можем да кажем, че са най-щастливи, когато са заобиколени от хора, дори и да не ги познават добре.

Те просто обичат възможността да излязат, да се срещнат с нови хора и да бъдат в центъра на вниманието. Близнаците се чувстват изключително комфортно в тези ситуации.

Рак

Представителите на тази зодия разбират щастието като качествено време, прекарано с техните приятели и близки.

Не е нужно да се случва всеки ден, но просто знаейки, че хората отделят време да бъдат с тях, сърцето им се сгрява. За тях няма значение как ще протече вечерта, стига да я прекарат с любимите си хора.

Лъв

Лъвовете обичат да са заети и имат добра причина за това. Те не могат просто да си стоят и да не правят нищо.

Разбира се, те се радват на времето само за тях, но намират начини да го запълнят с книга или филм например. Лъвовете не могат да си позволят да губят време, защото приемат това като пропиляване на живота си.

Дева

Девите обичат да насочват вниманието си към малките неща в живота. Когато използват мозъка си, те са най-щастливи. Така че, работят ли по даден проект или инвестират време и усилия в решаването на проблеми, те са доволни.

Представителите на тази зодия обичат и да научават нови неща, така че, ако се опитвате да накарате Дева да се усмихне, научете я на нещо, което не знае.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари