IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ни прави най-щастливи според зодията? (II част)

8 октомври 2017 14 15

Какво е щастието за нас?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Щастието означава различно нещо за всеки човек. Много често то се крие в малките неща. Някои хора могат да оправят деня си, просто като получат съобщение или обаждане от любим човек или като си купят домашен любимец.

Други се нуждаят от малко повече, за да бъдат щастливи. Може би тяхната идея за щастие е любимият им да планира най-идеалната среща. Това може да включва поднасяне на любимите цветя, резервация в луксозен ресторант и дори завършек с предложение за брак.

Онова, което ни прави щастливи, зависи и от зодиакалния ни знак. След като вече разбрахме какво означава щастието за първите шест зодии, предстои да се спрем на останалите.

Везни

Всичко, от което Везните се нуждаят, е хармония. Когато всички работят заедно и в разбирателство, родените под този знак са най-щастливи. Това, което ги кара да полетят в небесата от щастие обаче, е, когато близките хора в живота им се разбират.

Везните не могат да преживеят конфликт между онези, които обичат, тъй като те отделят толкова много време и усилия, за да се уверят, че всички около тях са доволни.

Скорпион

Това, от което Скорпионите се нуждаят, за да бъдат щастливи, е живот, изпълнен с преживявания и приятели, с които да ги споделят. Те искат да имат тонове спомени, за да може, като погледнат назад, да има какво да им напомни, кога са били най-щастливи.

Стрелец

Стрелците са щастливи не само когато постигат някаква цел, но и когато си поставят нова. Те знаят, че набелязването на нова цел им дава нещо, към което да се стремят.

Дори и да отнеме известно време, за да изпълнят целите си, те знаят, че упоритата работа и времето, което са вложили, са нещо, за което трябва да бъдат доволни.

Козирог

Козирозите обичат идеята да бъдат уважавани и хората да гледат към тях. Това, от което се нуждаят, е да знаят, че са уважавани и същевременно с това вдъхновяват хората.

Те обичат да бъдат лидери за хората, които са важни за тях.

Водолей

Водолеите обичат да помагат на хората, затова те се нуждаят от някой или нещо, на което да посветят време, или за кауза, за която да се борят. Те стоят зад това, в което вярват, и ще стигнат докрай. Щом всичко свърши, те бързо ще намерят следващата си кауза.

Риби

Единственото нещо, от което Рибите имат нужда, за да са щастливи, е силна подкрепа около тях. Добре известен им е фактът, че животът е труден, а понякога дори много, за да се справят сами с него.

Но колкото и трудно да стане, Рибите ще бъдат най-щастливи, когато са заобиколени от хората, които обичат.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари