IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 октомври

8 октомври 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Ако вече имате постоянен партньор, то отношенията рязко ще се подобрят. Не се ангажирайте със смели обещания.

Телец

Като никога близките ви ще са изключително сговорчиви и ще се съгласяват с всичките ви предложения, дори прищевки. Подобна ситуация не се случва често, така че настроението ви ще е прекрасно. Все пак не прекалявайте с търпението им, а се опитайте набързичко да постигнете промени, които преценявате като положителни.

Близнаци

Не е изключено да ви поканят изненадващо да гостувате на приятел. Помислете първо каква може да е целта и дали човекът не иска просто да си „изплаче мъката“ пред вас. Не е желателно да се натоварвате с чужди проблеми и, ако установите, че става дума за нещо подобно, то намерете благовидна причина за отказ.

Рак

Ако имате някакви уговорки с приятели те най-вероятно ще отпаднат по независещи от вас причини. Излишно е да се ядосвате. По-добре си организирайте предпочитано развлечение с близките, ще се почувствате много по-спокойни в тяхното обкръжение.

Лъв

В случай, че заниманията, които сте си набелязали са свързани с физически усилия, то изразходвайте силите си умерено. Избягвайте сложни задачи, изискващи сръчност и работа с механични инструменти. За спешните неща си осигурете помощ.

Дева

Интересни новини ще споделят с вас. Първоначално може да ви обезпокоят, но скоро ще си изградите точна представа за ситуацията на база получената информация. Помислете само дали всички, с които общувате заслужават доверието ви.

Везни

Отбележете го в дневника си като „ден на малката победа“. Част от твърденията ще се потвърдят и даже хора, които принципно не ви подкрепят, ще се съгласят с концепциите ви. Заслужавате предпочитано от вас развлечение и ще го получите, ако си го организирате.

Скорпион

След динамичните събития, които преживяхте имате нужда от време за възстановяване на душевното ви равновесие. Уединете се и анализирайте както случките, така и последиците от тях. Само така ще подредите следващите си стъпки по правилен начин.

Стрелец

Много е вероятно да реализирате непредвидено пътуване на близка дестинация. Ще е изпълнено с вълнуващи преживявания и прекрасни емоции, които от своя страна ще ви заредят задълго с оптимистично настроение.

Козирог

Използвайте времето днес по своя воля. Едва ли нещо би ви принудило да нарушите динамичния си стереотип или първоначалните намерения. Намалете контактите, имунната ви система е леко неустойчива.

Водолей

Контактите ще са интензивни. Някой от най-близкото ви обкръжение ще се нуждае от помощ и съдействие и вие почти изцяло ще насочите вниманието си към това. Правилно би било да заложите на чувството си за хумор, което винаги е действало на околните окуражаващо.

Риби

С приятни изненади ще е свързан днешният ден. Ще имате възможност да изгладите някакъв конфликт с приятели или съседи. С уважение ще признаят, че концепциите, с които не са били съгласни преди време, са били наистина основателни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари