Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В по-голямата си част работата ви ще е екипна. Ще имате две възможности: от една страна да научите нещо ново, да обмените опит, да предложите идеи и да чуете различни мнения, от друга да си осигурите съдействие за дейности, които ви затрудняват. Като цяло събитията ще се развиват във ваша полза.

Телец

В противоречие с предпочитанията ви ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно. Не че няма да се справите, но не е изключено да пропуснете нещо или да направите грешка от разсеяност. Осигурявайте си няколко минути почивка между две поредни задачи и намалете контактите доколкото е възможно.

Близнаци

Предстоят ви важни срещи. Разговорите ще се въртят основно около две теми: финанси и здраве. Вероятно ще ви помолят за помощ в едно от двете направления. Не се престаравайте и не прекалявайте с обещанията, ако искате да имате коректни взаимоотношения.

Рак

Бъдете наблюдателни и предпазливи. Слушайте внимателно разговорите около себе си без да се намесвате. Отстоявайте позициите си. Някой ще се опита да се възползва от знанията и уменията ви за своя сметка. Разчитайте на интуицията си и се дистанцирайте своевременно.

Лъв

Някой ще ви сподели проблемите си и по-точно случка, свързана с неприятни емоции. Помислете добре дали си заслужава да се намесвате в чужди взаимоотношения. Прегледайте финансовите си документи и преценете дали не е добра идея да намалите разходите.

Дева

Отношенията между хората от обичайното ви обкръжение може да се окажат доста напрегнати. Преценявайте реакциите си, за да не попаднете под „кръстосан огън“. Ако се намесите на нечия страна рискувате някой да злоупотреби с ваша лична тайна.

Везни

Като цяло денят ще е спокоен, но в никакъв случай няма да е скучен или монотонен. Ще се справите с набелязаните задачи самостоятелно. Обръщайте внимание на детайлите. Те могат да ви подскажат по-добро решение, отколкото сте предвиждали.

Скорпион

Приятелите и близките ще погълнат по-голямата част от времето ви. Своите задачи ще вършите някак „между другото“, защото ще се наложи да съдействате за техните затруднения. Действайте внимателно, съществуват предпоставки за битова травма.

Стрелец

Не е изключено да попаднете в неприятен спор между колеги, а те да насочат „остриетата“ си към вас. Уж на шега да направят хаплива забележка или просто да прекалят с чувството си за хумор. Най-добрата тактика ще е да се дистанцирате безмълвно. Не позволявайте на никого да нарушава енергийния ви баланс.

Козирог

Енергетиката ви е стабилна. Амбициозни сте и стремителни, но от бързане действате прекалено „на едро“. Не е изключено да допуснете грешка, която ще бъде забелязана и оповестена. Не се обяснявайте, просто оправете нещата по най-бързия начин и продължете напред.

Водолей

Първоначално е добре да се занимаете с битовите задачи. Съвсем неочаквано ще получите и предложение за помощ, от което ще можете да се възползвате максимално. Ще се запознаете с нова, интригуваща личност.

Риби

Отделете време и анализирайте предстоящите задачи още веднъж. От една страна ще откриете собствени пропуски, които имате време да отстраните, а от друга ще прецените степента на риск, с която ще трябва да се справите. Съчетайте логиката с интуицията, за да получите по-добри резултати.