IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 октомври

10 октомври 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Целеустремени сте, но и прекалено взискателни. Ще се натъкнете на чужди грешки, но се опитайте да ги съобщите внимателно, щадейки психиката на партньорите си. Безкомпромисните ви забележки едва ли ще предизвикат нещо по-различно от скандал.

Телец

С интересни разговори и предложения е свързан днешният ден. Може да звучат привлекателно, но се постарайте да ги проверите преди да решите окончателно дали ще се възползвате или не. Наблюдавайте внимателно събитията, ще си направите важни заключения.

Близнаци

Имате ясни концепции, но не твърде ясна схема за реализацията им. Ако разчитате на съдействие, най-вероятно ще останете разочаровани, а оттам и раздразнителни. Анализирайте ресурсите си преди да се захванете с каквото и да било.

Рак

Част от заниманията днес ще са не само трудоемки, но и трудни. Няма да ви остане време за всички ежедневни задължения, които обикновено изпълнявате и близките ви може да реагират нервно. Не отговаряйте със същия тон, обяснете ситуацията и търсете компромисно решение.

Лъв

Резултатите от работата ви ще получат висока оценка и това ще ви окуражи. Обстановката около вас ще е ведра и ще ви предразполага да реагирате с чувство за хумор дори на затрудненията. Ще изгладите недоразумение с приятел.

Дева

Не се учудвайте, ако се почувствате леко отпаднали, разсеяни и някои подробности ви убягват. Намалете темпото, вие сте хора като всички останали. Има моменти, в които можете да си позволите, макар и за кратко, да не сте перфектни.

Везни

Ще се наложи да избирате измежду няколко варианта и то бързо. Фактът, че разполагате с малко време никак няма да ви хареса, но е по-добре да се захванете своевременно за работа, отколкото да мрънкате. Ще получите полезен съвет от по-възрастен колега или приятел.

Скорпион

Не е изключено да ви натоварят с някакви допълнителни задължения. Точно сега е моментът да си уговорите по-високо заплащане или по-изгодни условия за работа. Убедителни сте и ще получите одобрение, ако не на всички, то поне на част от претенциите си.

Стрелец

Благодарение на нечие навременно съдействие ще можете да реализирате дори и най-смелите си замисли. Успехът ще ви зареди с оптимизъм и добро настроение, което ще се отрази на поведението ви като цяло. Желанието ви да сте полезни ще получи висока оценка.

Козирог

Енергетиката ви е стабилна. След среща и разговор с приятели ще си оформите ясен план как можете да коригирате стари грешки и да избегнете нови проблеми. Действайте самостоятелно, за да избегнете коментари, които не биха ви харесали.

Водолей

Ако има възможност да общувате с по-малко хора, то направете го. Това включва и телефонните разговори. Нужно ви е спокойствие, за да се справите с някои затруднения и от вас зависи да си го осигурите. Не се захващайте с дейности, изискващи намеса на държавни структури.

Риби

Ще се върнете към занимания, които сте обсъждали преди време с близките си, но не сте имали идея за решение. Моментно вдъхновение ще ви подскаже как да се справите и може да постигнете много по-добри резултати, отколкото сте предполагали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари