IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 октомври

11 октомври 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действайте с умерено темпо и без излишни емоции. Резултатите от днешната ви работа определено ще са обвързани с приходи. Задоволете се с полученото без да се сравнявате с останалите.

Телец

Ще се наложи да се натоварите с допълнителни задължения и е по-добре да ги приемете без коментар. Едва ли ще спазите предварителния си график, но това не бива да ви безпокои. Новини отдалече ще ви зарадват.

Близнаци

Съвсем непредвидено ще изникнат спешни и сложни задачи. Нищо не би ви попречило да се справите, ако действате целенасочено и без да се разсейвате. Новите занимания ще са трудни, но също във възможностите ви. Най-бързо ще възстановите силите си в компанията на любимия човек.

Рак

Настроението ви е оптимистично, а идеите ви са не само интересни, но и осъществими. Спазвайте правилата и действайте решително. Ще впечатлите с резултатите и не е изключено да получите предложение за допълнителна работа. В позиция сте да избирате условията, възползвайте се.

Лъв

Един от „лесните“ ви дни. Събитията ще се развиват по първоначалните ви предположения. Може да се наложи да реализирате кратко пътуване с цел обучение. Не го отлагайте, ще създадете нови контакти, които ще се окажат изключително полезни.

Дева

Енергетиката ви е стабилна, а идеите, които ви хрумват изглеждат постижими и основателно ви ентусиазират. Ако ги обсъдите с подходящи събеседници ще ги убедите да ви съдействат. Изразявайте се кратко, ясно и без пространни обяснения.

Везни

Напрежението ще е осезателно и в рамките на деня ще расте. Захванете се за работа колкото е възможно по-организирано и колкото е възможно по-подготвено. Ако се налага да отложите някои обещания, то предупредете потърпевшите, за да не навредите на репутацията си.

Скорпион

Събитията ще са предвидими. Действайте активно, последователно, но без излишна припряност. Ще стабилизирате позициите и финансовото си състояние, ако не се опитвате да налагате мнението си на всяка цена.

Стрелец

Потенциалният работохолик у вас днес ще се събуди и ще се втурне към задачите с бурен ентусиазъм. За кратко време ще направите онова, с което другите успяват да се справят за седмици. Ще спечелите не само възхищение, но и някаква материална придобивка.

Козирог

Прекалено много теми ви занимават, но по нито една нямате ясно оформено мнение. Помислете с кого можете да ги обсъдите и си осигурете подходящи събеседници. Едва ли ще ви дадат готово решение, но със сигурност ще ви подскажат варианти за размисъл. Дистанцирайте се от хора тип „мрънкачи“.

Водолей

Проявете предпазливост и концентрация. Допуснатите грешки днес може да бъдат забелязани точно от когото не трябва и да ви създадат сериозни неприятности. Следвайте принципите и интуицията си в сложни ситуации.

Риби

Срещите ви ще са интригуващи, а събитията – вълнуващи. Ще ви направят интересно предложение, даже прекалено обещаващо, свързано с високи приходи. Следвайте интуицията си и правилото, че „много хубаво не е на хубаво“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари