IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 октомври

12 октомври 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено да се натъквате на дребни спънки, които да ви подействат демотивиращо. Давайте си по малко почивка при такива стресови ситуации. Ако установите, че ви е дошло „в повече“, то вечерта отделете време за музика, изкуство или друг предпочитан начин за релакс.

Телец

Склонни сте много повече да се занимавате с чужди неприятности, отколкото със своите собствени. В желанието си да помогнете може да прекрачите някои граници и вместо благодарност да получите укори. Преценявайте доколко са ви близки хората, които се опитвате да подкрепите.

Близнаци

Намалете контактите и избягвайте разговори с личности, за които знаете, че имат „странно“ чувство за хумор. Ще се пошегуват с теми, които за вас са важни и ще ви създадат неприятни преживявания. Излишно е да споделяте тревогите си.

Рак

Отстоявайте интересите си. Някой ще се опита да навлезе в територията ви пренебрегвайки всички правила. Проявете твърдост и решителност, дори и да не се чувствате напълно сигурни в себе си. Най-важното е да знаете какво точно искате.

Лъв

Ще се справите с уреждането на някакъв битов или социален въпрос, който от доста време се протака, защото не зависи само от вас. Резултатът ще ви зарадва и зареди с вдъхновение и добро настроение. Ще ви хрумнат приложими решения и за други „висящи“ проблеми, които да изпробвате в подходящ момент.

Дева

Привлекателни сте и въздействието ви е осезателно. Ще ви споделят и доверят интересна информация, която ще ви предпази от пропуски и грешки. Измислете оригинален начин да се реванширате за случайно получената помощ.

Везни

Непредвидено ще ви поканят да участвате в някаква професионална среща в широк кръг. Ще имате възможност да представите работата и уменията си. Изслушайте различните позиции по въпросите, които ви интересуват без да бързате със заключенията.

Скорпион

Ще се случи нещо, което много харесвате, а именно ще „разплетете“ някаква загадка, неясна ситуация. Първоначално няма да имате идея за какво точно става дума, но нечий опит за прикриване на информация ще ви насочи към същността на проблема. Бъдете предпазливи, за да не пострада репутацията ви.

Стрелец

Нещо в ежедневната ви работа ще ви затрудни и ще ви обезпокои. Преценете доколко спешни са крайните резултати, прегледайте съществуващите до момента практики и, ако имате възможност, временно се занимайте с друго. Решението ще се окаже простичко и ще ви хрумне спонтанно.

Козирог

Колкото е по-добра координацията ви с останалите членове от екипа днес, толкова по-лесно ще ви се получават нещата. Търсете съдействие и избягвайте самостоятелните решения. Всеки трябва да поеме своята част от отговорността, а това за вас ще се окаже важно.

Водолей

Мислите ви ще са насочени много повече към работата, отколкото към личните, а още по-малко към романтичните отношения. Не е изключено любимият човек да поиска провеждане на разговор, който ви натоварва и нямате ясна визия по темата. Опитайте се да го избегнете без да навредите на отношенията си.

Риби

Плодотворен ден, но доста напрегнат. Предстоят интригуващи делови срещи, на които ще чуете полезна информация и ще предложите гледната си точка по разискваните въпроси. Много е вероятно да намерите не само сътрудничество, но и спонсорство за придвижване на проектите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари