IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 октомври

13 октомври 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви е оптимистично, привлекателни сте и убедителни. В състояние сте да спечелите симпатиите дори на хора, които принципно отбягват присъствието ви. Новина от приятели ще ви зарадва много.

Телец

Отстоявайте позициите си, ако сте сигурни в аргументите, с които разполагате. Действайте решително, но тактично и търпеливо. Стремежът ви да докажете правотата си на всяка цена едва ли ще получи всеобщо одобрение, но при всички случаи ще стане ясно, че няма да толерирате прояви на авторитарност.

Близнаци

Вероятно ще се наложи да предприемете пътуване към непознато място за уреждане на личен въпрос. Първоначално може и да се натъкнете на някакви затруднения, но в крайна сметка ще осъществите замислите си с помощ от непознат. Не е изключено да имате проблем с техническо средство.

Рак

При обсъждане на актуален професионален въпрос ще имате възможност да споделите гледната си точка и да предложите варианти за решение. Ще впечатлите присъстващите и ще спечелите привърженици. Не приемайте твърде ентусиазирано оферти за промяна на служебния ви статус.

Лъв

Преценявайте обещанията си. Залагайте само на онова, което можете да направите самостоятелно. Енергетиката ви е стабилна и е желателно да се захванете за задачи, които доскоро са ви затруднявали. Сега ще се справите.

Дева

Творческият ви потенциал е силен и може спокойно да заложите на въображението си. Заемете се с дейности, изискващи сръчност и фантазия, свързани с хобито ви или домашния интериор. При контакти с непознати следвайте интуицията си.

Везни

Емоциите ви са нестабилни и сте склонни да се паникьосвате при минимални затруднения. За щастие, ще се намерят хора, които с удоволствие ще отделят време за вас и ще ви съдействат. Отблагодарете се сърдечно, но не прекалявайте с обещанията и не бъдете твърде бъбриви.

Скорпион

Ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно или да съчетавате професионалните с личните ангажименти. Няма да разполагате с достатъчно време за всичко и вероятно ще трябва да отмените някаква среща. Направете го колкото е възможно по-рано, за да си спестите обвинения в некоректност.

Стрелец

Контактите ще са интензивни и повечето от тях в неформална обстановка. Ще научите новини за приятели, с които не сте общували от доста време. От вас зависи ще продължите ли активно връзките си или от време на време ще разменяте виртуална информация.

Козирог

Търсете нестандартни решения. Не се придържайте към твърди правила, ако се занимавате с новости, за които към момента няма приложени практики. Ще възстановите силите си много по-ефективно в приятелска компания, отколкото сами у дома.

Водолей

Наблюдавайте физическото си състояние. Не е изключено още преди обед да усетите отпадналост, лека замаяност. Не отлагайте набелязаните задачи, но помислете как да организирате почивните си дни, за да възстановите енергетиката си максимално.

Риби

Ще имате възможност да се справите с важен финансов проблем, свързан със семейния бюджет. Желателно е да приобщите и близките си. Обсъждайте всички решения с тях, за да не носите отговорност за последствията само вие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари