IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп за 16-22 октомври

16 октомври 2017 07 10

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 16-22 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Реагирайте спокойно и разумно на предизвикателствата. Осигурявайте си кратки почивки между различните дейности, вместо трескаво да се опитвате да довършвате или да пренасочвате вниманието си от едно към друго „за норматив“. Постарайте се да участвате във всички служебни дискусии и брифинги, ще е полезно. Намалете контактите с хора, които ви натоварват. Бъдете искрени с любимия човек.

Телец

Ще имате възможност да впечатлите събеседниците със знанията и уменията си, да спечелите доверие, да стабилизирате позициите. Използвайте момента, не е изключено да си извоювате по-висока заплата или да получите допълнителни финансови постъпления. Не е препоръчително да давате пари назаем. Проявете предпазливост, някой ще се опита да ви въвлече в интрига. Обстановката у дома ще е спокойна, благодарение на прословутото ви търпение. Споделяйте съмненията си с любимия човек и ще се убедите, че заедно можете повече.

Близнаци

Предстои един динамичен и изпълнен с полезни контакти период. В типично ваш стил винаги ще се намирате на точното място в точния момент. Част от плановете ви ще претърпят промяна, но това не бива да ви изнервя. Ще напреднете, независимо от затрудненията. Отделете необходимото време и поставете в ред дома си. Хаотичната обстановка и разхвърляните предмети се отразяват негативно на енергетиката и намаляват ефективността ви. Романтичните ви желания ще се реализират, ако сте в състояние да определите точно какво очаквате от любимия човек.

Рак

Проявете предпазливост, наблюдателност и концентрация. Ще успеете да откриете собствените си грешки и да ги коригирате без да привличате вниманието. Ще се справите със сложни казуси, следвайки интуицията и отстоявайки принципите си. Не се престаравайте излишно, за да не настроите колегите срещу себе си. Някой от роднините ще ви потърси за съдействие. Отзовете се, но в рамките на възможностите си. Личните отношения ще са спокойни, ако не очаквате от близките си да отразяват непрекъснато променливото ви настроение.

Лъв

Ориентирайте вниманието си към финансите. Анализирайте наличностите, намалете разходите, разплатете задълженията си и не давайте заеми дори на много близки хора. Не позволявайте на никого да ви манипулира и въвлича в рискови инвестиционни акции. Ще получите очакваните резултати, ако действате в сътрудничество. Въздържайте се от контакти със съседите, ако не искате да станете обект на клюкарските им попълзновения. Намесвайте се в проблемите на семейството само по тяхна инициатива. Споделете желанията си с любимия човек, за да получите взаимност.

Дева

Отделете време за повишаване на знанията и подобряване на уменията си. Следете задачите, за които носите лична отговорност, за да не се налага да оставате след работа и да коригирате чужди грешки. Не е изключено да получите забележка за работата си, но не се впечатлявайте прекалено и направете разлика между градивна критика и думи, произнесени в изблик на емоции. Лесно ще се справите с дейности, свързани с държавната администрация. Включвайте близките си в домашните задължения. Избягвайте пристъпите на ревност и любовни авантюри със съмнителни личности.

Везни

Действайте с равномерно темпо на всякъде, където се изисква участието ви, но без да се натоварвате с чужди отговорности. Създайте си точен график и го следвайте, за да не забравите нещо важно, което ви прави уязвими. Наблюдавайте поведението на колегите. Някой ще се опита да ви злепостави, опитайте се да изпреварите вредната инициатива. Проявете разбиране към близките, не очаквайте да притежават вашите умения и сръчност. Давайте им насоки, вместо да се изнервяте. Съвместните развлечения ще ви помогнат да избегнете досадните спорове.

Скорпион

На преден план ще излязат проекти, които от една страна ви затрудняват, от друга е желателно да се занимавате с тях самостоятелно. Ще забележите подробности, които до момента са ви убягвали, ще ви хрумнат приложими идеи за решение и ще докажете, че ваши твърдения, изказани преди време са били абсолютно правилни. Ще стабилизирате позициите си, не е изключено да получите и допълнителни финансови постъпления. Отделете време за близките си. Споделяйте с тях както грижите, така и развлеченията. Благодарение на присъщата ви проницателност ще помогнете на любимия човек да открие причините за неприятен инцидент.

Стрелец

Не позволявайте на никого да навлиза в територията и да се намесва в решенията ви. Ще се справите, ако си поставяте ясни цели и следвате точна схема на работа. Консултирайте се с по-опитни личности, на които имате доверие в случай, че трябва да преодолеете някакви съмнения. Не споделяйте намеренията си, някои хора само това чакат, за да ви „поставят прът в колелата“. Избягвайте разговорите за пари и политика у дома, ако искате обстановката да е спокойна. Създайте баланс между времето за общи развлечения и личното време, за да си осигурите пълноценна почивка.

Козирог

Професионалните ви постижения ще получат висока оценка и това ще ви мотивира да сте много по-старателни и целенасочени. Ще намерите загубени документи, ще придвижите задача, която доскоро е била в застой поради липса на информация или ресурси. Естествено е да очаквате по-високо заплащане или по-добри условия за работа, но преценете доколко предположенията ви са реални и дали не храните илюзорни надежди преди да се потопите изцяло и необратимо в служебните си задължения. Осигурявайте си време за спорт и хоби, ако искате да се справите с ежедневното напрежение. Поведението на любимия човек може да ви изненада неприятно, но на този етап е по-добре да не задавате въпроси.

Водолей

Ориентирайте вниманието си към дейности, свързани с обработване на документи на работното място. Погрижете се за собствените си интереси, защото никой няма да го направи по-добре от вас. Проверете банковите си сметки, кредитни карти, застраховки и други имащи точни дати на падеж, за да не пропуснете нещо важно или да се наложи да плащате глоби. Уточнете крайната цел на задачите, които ви поставят, както и финансовата равностойност, която трябва да получите след изпълнението им по възможност в писмен вид. Избягвайте обиколките по молове и магазини. Ще направите покупки, за които ще съжалявате. Отделете време и за любимия човек независимо от нивото си на заетост. За вас е важно отношенията да са спокойни и хармонични.

Риби

Действайте с размах. Дайте простор на въображението си и обсъждайте идеите, които ви хрумват с подходящи събеседници. Може да предизвикате и спорове, но нали според една стара мъдрост „в спора се ражда истината“. В крайна сметка, даже опонентите ще приемат гледната ви точка и ще съдействат за реализация на предложенията ви. Избягвайте дългите и протяжни обяснения, за да не отегчите слушателите си. Преценявайте си силите и не се опитвайте да свършите всичко изведнъж, особено що се отнася до битовите задължения. Не приемайте предложения, които не ви харесват само, за да угодите на някого. Споделете мнението си честно, за да не се налага да правите куп глупави комбинации.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари