IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 11 години щастие – съпруга налага тормоз над неверния си съпруг

16 октомври 2017 15 00

56-годишна британка разпространява голи снимки на мъжа си, замеря го с фекалии

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

56-годишна британка реши да отмъсти на съпруга си след като разбра за множеството му изневери, съобщава Daily Mail.

Дебора Адамс от град Уистейбъл, графство Кент, усетила, че мъжът ѝ кръшка, след като вижда сметки на кредитната му карта. От тях става ясно, че той е наемал стаи из хотелите в околността.

По-късно открила и тайна папка в компютъра му, от която ясно се вижда, че нейният съпруг Джефри Милкристън и е изневерил с около 200 проститутки по времето, по което били женени, а именно 11 години.

Въпреки стартиралия бракоразводен процес жената започва буквално и да тероризира мъжа си. За два месеца тя го атакувала с хиляди SMS-и с неприлично съдържание, в частност, тя се интересувала защо той разрешил на проститутките да използват една от сексуалните им играчки.

Също така ядосаната съпруга пратила писмо до колегите на мъжа си, в което имало и негова снимка, на която той е гол. Фотосът бил придружен и с неприлични коментари.

Кулминацията на отмъщението станала, когато тя го замерила с кучешки фекалии. Джефри не издържал на нападенията и накрая се обърнал за помощ към съда.

В момента Адамс е със забрана да се приближава до някогашния си възлюбен. Също така трябва да отработи 150 часа обществен труд, както и да заплати глоба от 850 британски лири.

Коментарът на Дебора бил, че ако искала да му причини повече болка, щяла да му „отреже гениталиите и да ги отнесе на пазара“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари